Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Manga

Bakłażany po genueńsku

Rekomendowane odpowiedzi

Bak??a??any po genue??sku

 

2 bak??a??any

2 sparzone i obrane ze sk??rki dojrza??e pomidory

1 cebula

1 ??y??ka majeranku

1 ??y??ka any??u

1 jajko

5 ??y??ek oliwy z oliwek

s??l

??wie??o zmielony czarny pieprz

 

Bak??a??any pokroiÄ? w plastry i zanurzyÄ? w wodzie. W rondlu podgrzaÄ? oliwÄ?, przysma??yÄ? w nim na z??oty kolor pokrojonÄ? wcze??niej cebulÄ?, dodaÄ? any??u i majeranku, a nastÄ?pnie wyjÄ?te uprzednio z wody i wysuszone ??ciereczkÄ? plastry bak??a??ana. Do bak??a??an??w dodaÄ? pokrojone pomidory, ca??o??Ä? posoliÄ?, popieprzyÄ? i gotowaÄ? 15 minut. W tym czasie w miseczce roztrzepaÄ? widelcem jajko, posoliÄ?, posypaÄ? pieprzem i wylaÄ? na miÄ?kkie ju?? bak??a??any. PotrawÄ? wymieszaÄ?, prze??o??yÄ? na p????misek i podawaÄ? na st????.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.