Manga 90 Napisano 10 Luty 2009 Forszmak z grzyb??w 40 dag grzyb??w (borowiki lub rydze), 3 cebule, 2 ??y??ki oliwy, 2 ??y??ki musztardy, 2 ??y??eczki octu, 2 jaja, s??l, pieprz, p???? pÄ?czka naci pietruszki lub kopru Oczyszczone grzyby udusiÄ? w oliwie (rydze usma??yÄ?). Gdy przestygnÄ?, drobno pokrajaÄ?, dodaÄ? posiekanÄ?, sparzonÄ? we wrzÄ?tku i skropionÄ? octem cebulÄ? oraz jajo ugotowane na twardo i posiekane. Ca??o??Ä? wymieszaÄ?, przyprawiÄ? do smaku i posypaÄ? posiekanÄ? zieleninÄ?. PrzybraÄ? czÄ?stkami jaja i grzyb??w. PodawaÄ? jako zakÄ?skÄ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach