Markus Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014) PL.WEB-DL.Xvid-KiT / Lektor PL re??yseria: Jessica Hausner scenariusz: Jessica Hausner gatunek: Komedia rom. produkcja: Austria preriera: 21 listopada 2014 (Polska) 16 maja 2014 (??wiat) Berlin, epoka romantyzmu. M??ody poeta imieniem Heinrich marzy o pokonaniu nieuchronno??ci ??mierci poprzez mi??o??Ä?. Znudzony przyziemno??ciÄ? ??ycia poszukuje towarzyszki, kt??ra pope??ni??aby z nim samob??jstwo. Kiedy nie udaje mu siÄ? nam??wiÄ? kuzynki Marie â?? sceptycznie nastawionej wobec oryginalnej propozycji poety, Heinrich poznaje HenriettÄ?, ??onÄ? znajomego przedsiÄ?biorcy. Heinrich proponuje jej zawarcie paktu. UrzekajÄ?ca, m??oda kobieta poczÄ?tkowo odmawia, lecz zmienia zdanie kiedy odkrywa, ??e cierpi na nieuleczalnÄ? ??miertelnÄ? chorobÄ?. "Szalona mi??o??Ä?" to "komedia romantyczna" swobodnie inspirowana samob??jstwem poety Heinricha von Kleista w 1811 roku. Format : AVI at 1 022 KbpsLength : 700 MiB for 1h 35mn 41s 959ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 885 Kbps Aspect : 640 x 352 (1.818) at 24.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps Infos : 2 channels, 48.0 KHz This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
atlantice Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014) PL.WEB-DL.XviD-KiT / Lektor PL Dane techniczne: Format : AVI at 1.022 Kb/sLength : 700 MB for 1h 35 min. 41s 959ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 885 Kb/s Aspect : 640 x 352 (1.818) at 24.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kb/s Infos : 2 kana??y, 48,0 KHz Opis uploadu: Wielko??Ä? uploadu : 700 MBRodzaj kompresji : brak Zawarto??Ä? uploadu : plik .avi Wersja jÄ?zykowa : Lektor PL Dane naprawcze : brak Has??o : brak Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Kartacz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014) PL.WEB-DL.XviD-KiT / Lektor PL RIP INFO: Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT Video............: 640 x 352, XviD, 885 kbps Audio............: MP3, 128 kbps, 2 kana??y Czas trwania.....: 95 min. JÄ?zyk............: Polski Lektor Rozmiar..........: 700 MB Rodzaj kompresji.: Brak Zawarto??Ä? uploadu: plik .avi Dane naprawcze...: Brak ~~1 Plik - Pobierasz i OglÄ?dasz~~ This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
hombbre Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014) PL.WEB-DL.XViD-KOKOSPOKO | POLSKI LEKTOR re??yseria: Jessica Hausner scenariusz: Jessica Hausner gatunek: Komedia rom. produkcja: Austria Berlin, epoka romantyzmu. M??ody poeta imieniem Heinrich marzy o pokonaniu nieuchronno??ci ??mierci poprzez mi??o??Ä?. Znudzony przyziemno??ciÄ? ??ycia poszukuje towarzyszki, kt??ra pope??ni??aby z nim samob??jstwo. Kiedy nie udaje mu siÄ? nam??wiÄ? kuzynki Marie â?? sceptycznie nastawionej wobec oryginalnej propozycji poety, Heinrich poznaje HenriettÄ?, ??onÄ? znajomego przedsiÄ?biorcy. Heinrich proponuje jej zawarcie paktu. UrzekajÄ?ca, m??oda kobieta poczÄ?tkowo odmawia, lecz zmienia zdanie kiedy odkrywa, ??e cierpi na nieuleczalnÄ? ??miertelnÄ? chorobÄ?. "Szalona mi??o??Ä?" to "komedia romantyczna" swobodnie inspirowana samob??jstwem poety Heinricha von Kleista w 1811 roku. NFO: Format : AVI at 1 025 Kbps Length : 698 MiB for 1h 35mn 18s 167ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 887 Kbps Aspect : 640 x 352 (1.818) at 24.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps Infos : 2 channels, 48.0 KHz Source : WEB-DL + HDTV Audio : polski lektor Napisy : brak CO W SRODKU: size : 698 MiB pack : nie dotyczy in upload : .avi language : pl subs : brak rapair date : brak DOWNLOAD: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się HASLO/PASS: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Pliki sa identyczne na wszystkich hostingach/serwerach, wiec mozesz pobierac jednoczesnie ze wszystkich. Jesli brakuje pliku na jednym serwerze, to sciagnij go z innego, jaki podalem wyzej. Bedzie pasowac.
Uplinker michas85pl Opublikowano 5 Czerwca 2015 Uplinker Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014) PL.WEB-DL.XviD-KiT / LEKTOR PL DANE TECHNICZNE This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się OPIS UPLOADU This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: (mo??na pobieraÄ? zamiennie z serwer??w) This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się BRAK HAS?A
Uplinker danix20 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Uplinker Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Szalona mi??o??Ä? / Amour fou (2014.WEB-DL.Lektor.pl) DANE TECHNICZNE:General : Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT Format : AVI at 1.022 Kb/s Length : 700 MB for 1h 35 min. 41s 959ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 885 Kb/s Aspect : 640 x 352 (1.818) at 24.000 fps Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kb/s Infos : 2 kana??y, 48,0 KHz Pojedynczy plik / bez has??a http://turbobit.net/xkvkydpj47mu/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avi.htmlhttp://www.hitfile.net/4uEC/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avi.htmlhttp://catshare.net/ch75QWPuAwcFEvJl/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avihttps://rapidu.net/6478298463/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avihttp://filepack.pl/f65fc98157035cac/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avihttp://rapidgator.net/file/e076a8c43819c87a995f74deade11bda/Amour.Fou.2014.PL.WEB-DL.XviD-KiT.avi.html
Rekomendowane odpowiedzi