Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

milica2992

Advanced Oil Crop Biorefineries

Rekomendowane odpowiedzi

41Fp260NuL._SX330_BO1204203200__zpsa6tgmvwa.jpg

 

Advanced Oil Crop Biorefineries

 

In Europe, the main oil-rich crops are sunflower, rapeseed and olive which are grown primarily for food. This book discusses how to convert this whole crop into energy (fuels, power and heat), food and bioproducts (chemicals and/or materials), whilst making optimal use of the by-products generated during farming/harvesting, primary processing (oil extraction and refining) and secondary processing (transesterification). The resulting processes are more economically competitive and the business margin for oil and biodiesel manufacturers is improved. Previously, oil crops have been the main point of focus but many of the technologies used are applicable to a wide variety of raw materials. For example, cellulose from rapeseed straw can be converted to levulinic acid but the same technology could be applied to cellulose from wheat straw or wood. Significant effort is now being devoted to '2nd generation' raw materials such as ligno-cellulose which avoid direct competition with food sources. This volume integrates these developments with existing plant oil supply chains and combines biochemical and thermochemical processes to form integrated biorefinery schemes. Two unique features of the book are the information on LCA of biorefinery schemes and the surveys showing where traditional industries could be affected by new biorefinery developments. Energy and cost calculations for the key biorefinery processes and are also included revealing that some are surprisingly profitable and could offer significant global benefits. Other topics covered include: novel farming and harvesting methods, efficient extraction of plant oils, producing biodiesel without glycerol, extraction of high value chemicals from agricultural by-products, anaerobic digestion potential of agricultural by-products, use of proteins to yield amino acids, economics and life cycle analysis, stakeholder surveys, and policy scenarios. The book is of interest to academics working in relevant areas of chemistry, biology, materials, engineering, economics and policy studies. Those working in the EU farming industry will also find it relevant to their business

 

Format: pdf

Language: English

Size: 102 mb

Hoster: Uploaded

 

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 234 Views
    • 1 Posts
    • 259 Views
    • 1 Posts
    • 564 Views
    • 1 Posts
    • 296 Views
    • 1 Posts
    • 251 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.