Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
milica2992

The Barbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces

Rekomendowane odpowiedzi

51yTgjQWioL._SX394_BO1204203200__zpsscrrto3a.jpg

 

The Barbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces

 

Bill and Cheryl Jamison, the "king and queen of grilling and smoking" (Bon Appetit), are back with a book that gets right to the heart of what makes outdoor cooking work: a great sauce. Twenty-five years of travel to the barbecue citadels of the U.S. and world, plus countless hours perfecting their craft as they wrote award-winning books on outdoor cooking, have yielded up a book that gives any ol' backyard cook the means to create championship-style BBQ with ease.

 

The Barbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces is the first and only barbecue sauce book that caters to how outdoor chefs really cook. The book features 225 re[beeep]es, along with 4-color photography, for barbecue sauces, marinades, mops, pastes, dry rubs and more, along with detailed instructions on using a re[beeep]e for smoking, grilling, or both. Seventy of the re[beeep]es are for smoke-cooked 'Q'; 55 are for grilling; and the remaining 100 are for either one-with specific directions on how to fine-tune the re[beeep]e for one or the other method.

 

With sauces, rubs and marinades for all types of meat, The Barbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces is a comprehensive companion for any backyard cook, with a range of re[beeep]es to suit any palate. Chapters include sauce re[beeep]es for Beef and Bison; Pork; Lamb, Goat, and Veal; Game Meats; Chicken, Turkey, and Other Poultry; Fish and Seafood; and Vegetables. In turn, each chapter is divided into four sections: Dry Rubs, Pastes, and Marinades; Mops, Sops, and Splashes; Sauces; and Other Condiments-which include such things as chutneys, salsas, aiolis, flavored butters, and mayonnaises.

 

Throughout the pages of The Barbecue Lover's Big Book of BBQ Sauces, readers will find lots of the Jamisons' patented take-it-to-the-bank wisdom and expertise on how to wrangle the best flavors from your grill or smoker, no matter what model you own or what kind of fuel you prefer. Their newest cookbook embodies both a down-home American sensibility, with loads of re[beeep]es rooted in the BBQ capitals of the Carolinas, Memphis, Kansas City, and Texas, and a spirit that reflects our current sophisticated global palates, with re[beeep]es from the outdoor-cooking traditions of the Middle East, Latin America, and East and Southeast Asia.

 

Format: pdf

Language: English

Size: 59 mb

Hoster: Uploaded

 

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 22 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.