EX DS Team gibson1965 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 EX DS Team Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pawlikowska Beata Blondynka na jÄ?zykach Portugalski Opis: Kurs sk??ada siÄ? z 5 poziom??w, 28 rozdzia????w oraz 117 odcink??w, kt??re bardzo ??atwo mo??na odszukaÄ? na p??ycie, kt??ra do??Ä?czona jest do ksiÄ???ki. Nie jest to zwyk??y podrÄ?cznik do nauki jÄ?zyka obcego. Nie ma tu ??adnych regu??ek, nie musimy uczyÄ? siÄ? zawi??ej gramatyki jÄ?zyka czy wkuwaÄ? odmian czasownik??w. Kurs rozpoczyna siÄ? od prostych zda?? i z ka??dym rozdzia??em sÄ? one rozbudowywane o nowe s????wka. Wszystkie zdania sÄ? stworzone tak, aby z ??atwo??ciÄ? zapamiÄ?taÄ? nowe zwroty powtarzajÄ?ce siÄ? w ka??dym rozdziale i powt??rzyÄ? te z poprzednich. MajÄ? one sprawiÄ?, ??e po opracowaniu ca??ego kursu, bÄ?dziemy mogli swobodnie komunikowaÄ? siÄ? z obcokrajowcami. Bardzo pomocna jest te?? p??yta, dziÄ?ki kt??rej mo??emy us??yszeÄ? poprawnÄ? wymowÄ? zda??. A jak ja odebra??am ksiÄ???kÄ?? Bardzo dobrze. To moja pierwsza przygoda z "BlondynkÄ? na jÄ?zykach" ale na pewno nie ostatnia. Uczy??am siÄ? jednocze??nie z ksiÄ???ki i z p??yty. Odcinek po odcinku, przy portugalskim t??umaczeniu zwrot??w pisa??am sobie wymowÄ?. Bardzo du??e ilo??ci zwrot??w powtarza??y siÄ? w kolejnych czÄ???ciach kurs??w. To jest du??y plus gdy?? przez ca??y czas mamy zapewnionÄ? powt??rkÄ? tego co ju?? siÄ? nauczyli??my. Bardzo spodoba?? mi siÄ? te?? niezbÄ?dnik gramatyczny znajdujÄ?cy siÄ? na samym ko??cu ksiÄ???ki. Jest to pozycja zar??wno dla tych kt??rzy dopiero zaczynajÄ? naukÄ? jÄ?zyka obcego oraz dla tych kt??rzy chcÄ? pog??Ä?biÄ? z niego wiedzÄ?. TÄ? pozycjÄ? mogÄ? poleciÄ? ka??demu z ca??ego serca. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 175 MBczas trwania : 06h 25m 32s bit rate: 128kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: Beata Pawlikowska BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Haslo : Brak Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi