jj69 5 Napisano 4 Listopad 2015 Imprezka PL Vol. 52 (2015) Artist: VA Album: Imprezka PL Vol. 52 Genre: Disco Polo, Dance... Year: 2015 Type: Bootleg Compilation By Sirq Track: 21 (+cover jpg) Time: 01:17:56 Format/Quality: Mp3 / 256kbps / 44kHz / Stereo Size: 158 MB Tracklist: 01. Akces - O mi??o??ci kawa??ek (Radio Edit) 02. Camasutra - BÄ?dÄ? tylko twoja (Toca Bass Extended Remix) 03. Cassel - Zaczaruje twoje serce (Tom Socket Remix) 04. Covers & Sequence - Cia??o bajer (Radio Edit) 05. Dwa Plus Dwa - Jego ego 06. Ego - BÄ?dziemy bawiÄ? siÄ? 07. Fever - P??jdÄ? za tobÄ? 08. Freestyle - Chod?? kochanie (Radio Edit) 09. Kassada - Bella seniorita (Radio Version) 10. Klimat - Ona ma kr??tkÄ? sukienkÄ? 11. Magda Niewi??ska - S??uchaj kolego 12. Malibu - Tak to ona (Wolverine Remix) 13. Mario Bischin Feat Boys - Ty i ja (Mono Bootleg) 14. Marioo - Jacek i Barbara (Radio Edit) 15. Mejk - Ta??czÄ? z nim do rana (Aksamit Dance Club Remix) 16. Niepokonani - Ka??dego dnia (Radio Edit) 17. Playboys - Lejde (DjDamianS Remix) 18. Popcorn - CzujÄ?, ??e ??yje 19. Pudzian Band - Weekend Polaka (Radio Edit) 20. Selfie - Moja okularnica 21. Xenon - Dwie s??odkie panie Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach