jj69 5 Napisano 4 Listopad 2015 Imprezka PL Vol. 53 (2015) Artist: VA Album: Imprezka PL Vol. 53 Genre: Disco Polo, Dance... Year: 2015 Type: Bootleg Compilation By SirQ Track: 30 (+cover jpg, info txt) Time: 01:54:21 Format/Quality: Mp3 / 256kbps / 44kHz / Stereo Size: 235 Mb Tracklist: 01. After Party - Zjem ciÄ? na ??niadanie (Radio Edit) 02. Ambu-Lans â?? Idealna 03. Avinion Dance - Kusisz mnie (Radio Edit) 04. Bayera - S??odko gorzka (Easy'Boy Remix) 05. Boys - To dla ciebie jestem 06. Clip-Dance - Pop??y??my w rejs 07. Covers - Masz ten bajer (K3 & BartNoize Remix) 08. Czamplix & Dendix - Chcesz bym ciebie ca??owa?? (BartNoize Remix) 09. Dance Express - Zrobimy jazz 10. Dance Factory - Szukam ciÄ? 11. D-Bomb - Do ko??ca naszych dni ( AdWave Remix) 12. E-Maill - Ciebie chcÄ? (Mateusz M. Version Extended) 13. Extazy - Balujemy dzi?? w domu (Radio Edit) 14. Gesek & Sequence - Na le??Ä?co na siedzÄ?co (Club Remix) 15. Jagoda - Ja dobrze wiem (Freaky Boys Radio Mix) 16. Jako Tako - Ca??uj, ca??uj (Radio Edit) 17. Junior - Jeste?? moim natchnieniem 18. Kazuar - Dla nas ta noc (Radio Edit) 19. ?ukash - Chcia??bym ci powiedzieÄ? (Love G Remix) 20. Majkel - Moja ksiÄ???niczka 21. Markus P - Hula Ula (Toca Bass Extended Remix) 22. Martess - Podejd?? do mnie (Wolverine Remix) 23. Maxel - Nie mam nic (radio edit) 24. Mejk - Hello?? Kocham ciÄ? (Mad Matt Remix) 25. Mig â?? Jag??dka 26. Paulla - Od dzi?? (Black Due Bootleg) 27. Pudzian Band - Weekend Polaka (Levelon Remix) 28. Stereo - Powiedz mi how (Radio Edit) 29. Wiszu - R????owa mini (Radio Edit) 30. ZaNoZa - ZabiorÄ? ciebie (Radio Edit) Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach