jj69 5 Napisano 9 Grudzień 2015 Imprezka PL 60 (2015) Artist: VA Album: Imprezka PL 60 Genre: Disco Polo, Dance... Year: 2015 Type: Bootleg Compilation By Sirq Track: 21 (+cover jpg, info txt) Time: 01:19:20 Format/Quality: Mp3 / 256kbps / 44kHz / Stereo Size: 158 Mb Tracklist: 01. B-QLL - Draka na cwaniaka (Freaky Boys Remix) 02. Last Minute - P??ki starczy si?? 03. Gesek & Joker & Sequence - Robimy pompÄ? 04. Prestige Dance - Serca twego rytm 05. Andree - Prawdziwy macho (Dj Sequence Remix) 06. Karol K - Ibiza, Ibiza 07. Gonti feat Dirty Ground - Cudna jest ta dziewczyna 08. Lovi - A ty mi ma??a daj (ajj jaj jaj) 09. Mega Dance - Tajemnica (Radio Edit) 10. Reespect & Coofer - TÄ? noc przeta??czyÄ? chcÄ? 11. Verdis - PrzyciÄ?gamy siÄ? 12. Martess - ChcÄ? ka??dej nocy 13. Czadoman - Bo to jest mi??o??Ä? (Extended) 14. Loco - ChcÄ? ca??owaÄ? (Extended Ver.) 15. Markus P - Bawimy siÄ? (Toca Bass Remix) 16. Karina Malinowska - Ty jeste?? moim snem 17. Spontan - Cudowna wspania??a 18. Doxxx â?? Hoppapa 19. Jagoda - Czas dla nas (Alchemist Project Remix) 20. ForFame - Milcz i s??uchaj 21. Dawid Smoli??ski - A jak kochasz mnie Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach