hombbre 0 Napisano 2 Luty 2016 Chemia (2015) DVDR POLSKI FILM / WYDANIE ORUGiNALNE Chemia.2015.PAL.DVDR-KRUK re??yseria: Bartosz Prokopowicz scenariusz: Katarzyna Sarnowska gatunek: Dramat obyczajowy produkcja: Polska Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami opowie??Ä? o niezwyk??ej mi??o??ci dw??jki m??odych ludzi balansujÄ?cych na granicy ??ycia i ??mierci, mi??o??ci i szale??stwa. To opowie??Ä? o niezwyk??ym uczuciu, dojrzewaniu i poszukiwaniu w??asnej to??samo??ci. O mi??o??ci silniejszej ni?? strach. O tym, ??e warto kochaÄ? tak, jakby jutra mia??o nie byÄ?. Film powsta?? na kanwie wydarze?? z ??ycia Magdy Prokopowicz â?? za??o??ycielki Fundacji Rak'n'Roll. NFO MENU : Yes/Tak/Polskie/Edytowane SYSTEM : PAL / 16:9 VIDEO : CCE SP2/5x/kbps AUDIO : Polski DD 5.1 SUBS : Angielskie EXTRAS : All Stripped / Wszystkie Ususniete SOURCE : DVD9-MyAmigos (THX) UPLOAD'S INFO: size: 4.37 GB compression: .rar zawartosc uploadu: .vob language: pl subs: en dane naprawcze: brak DOWNLOAD Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. HASLO/PASS: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Pliki sa identyczne na wszystkich hostingach/serwerach, wiec mozesz pobierac jednoczesnie ze wszystkich. Jesli brakuje pliku na jednym serwerze, to sciagnij go z innego, jaki podalem wyzej. Bedzie pasowaÄ?. All links are interchangeable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hombbre 0 Napisano 3 Luty 2016 Chemia (2015) DVDR POLSKI FILM / WYDANIE ORUGiNALNE Chemia.2015.PAL.DVDR9-KRUK re??yseria: Bartosz Prokopowicz scenariusz: Katarzyna Sarnowska gatunek: Dramat obyczajowy produkcja: Polska Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami opowie??Ä? o niezwyk??ej mi??o??ci dw??jki m??odych ludzi balansujÄ?cych na granicy ??ycia i ??mierci, mi??o??ci i szale??stwa. To opowie??Ä? o niezwyk??ym uczuciu, dojrzewaniu i poszukiwaniu w??asnej to??samo??ci. O mi??o??ci silniejszej ni?? strach. O tym, ??e warto kochaÄ? tak, jakby jutra mia??o nie byÄ?. Film powsta?? na kanwie wydarze?? z ??ycia Magdy Prokopowicz â?? za??o??ycielki Fundacji Rak'n'Roll. NFO MENU : Yes/Tak/Polskie SYSTEM : PAL / 16:9 VIDEO : Untouched / Nietkniete AUDIO : Polski DD 5.1, Polski DD 2.0 SUBS : Angielskie EXTRAS : All Keeped / Wszystkie Zachowane SOURCE : DVD9-MyAmigos (THX) UPLOAD'S INFO: size: 7.43 GB compression: .rar zawartosc uploadu: .vob language: pl,pl subs: en dane naprawcze: brak DOWNLOAD Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. HASLO/PASS: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Pliki sa identyczne na wszystkich hostingach/serwerach, wiec mozesz pobierac jednoczesnie ze wszystkich. Jesli brakuje pliku na jednym serwerze, to sciagnij go z innego, jaki podalem wyzej. Bedzie pasowaÄ?. All links are interchangeable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hombbre 0 Napisano 14 Luty 2016 Chemia (2015) DVDR POLSKI FILM / WYDANIE ORUGiNALNE Chemia.2015.PAL.DVDR-KRUK re??yseria: Bartosz Prokopowicz scenariusz: Katarzyna Sarnowska gatunek: Dramat obyczajowy produkcja: Polska Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami opowie??Ä? o niezwyk??ej mi??o??ci dw??jki m??odych ludzi balansujÄ?cych na granicy ??ycia i ??mierci, mi??o??ci i szale??stwa. To opowie??Ä? o niezwyk??ym uczuciu, dojrzewaniu i poszukiwaniu w??asnej to??samo??ci. O mi??o??ci silniejszej ni?? strach. O tym, ??e warto kochaÄ? tak, jakby jutra mia??o nie byÄ?. Film powsta?? na kanwie wydarze?? z ??ycia Magdy Prokopowicz â?? za??o??ycielki Fundacji Rak'n'Roll. NFO MENU : Yes/Tak/Polskie/Edytowane SYSTEM : PAL / 16:9 VIDEO : CCE SP2/5x/kbps AUDIO : Polski DD 5.1 SUBS : Angielskie EXTRAS : All Stripped / Wszystkie Ususniete SOURCE : DVD9-MyAmigos (THX) UPLOAD'S INFO: size: 4.37 GB compression: .rar zawartosc uploadu: .vob language: pl subs: en dane naprawcze: brak DOWNLOAD Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. HASLO/PASS: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Pliki sa identyczne na wszystkich hostingach/serwerach, wiec mozesz pobierac jednoczesnie ze wszystkich. Jesli brakuje pliku na jednym serwerze, to sciagnij go z innego, jaki podalem wyzej. Bedzie pasowaÄ?. All links are interchangeable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hombbre 0 Napisano 21 Luty 2016 Chemia (2015) DVDR POLSKI FILM / WYDANIE ORUGiNALNE Chemia.2015.PAL.DVDR9-KRUK re??yseria: Bartosz Prokopowicz scenariusz: Katarzyna Sarnowska gatunek: Dramat obyczajowy produkcja: Polska Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami opowie??Ä? o niezwyk??ej mi??o??ci dw??jki m??odych ludzi balansujÄ?cych na granicy ??ycia i ??mierci, mi??o??ci i szale??stwa. To opowie??Ä? o niezwyk??ym uczuciu, dojrzewaniu i poszukiwaniu w??asnej to??samo??ci. O mi??o??ci silniejszej ni?? strach. O tym, ??e warto kochaÄ? tak, jakby jutra mia??o nie byÄ?. Film powsta?? na kanwie wydarze?? z ??ycia Magdy Prokopowicz â?? za??o??ycielki Fundacji Rak'n'Roll. NFO MENU : Yes/Tak/Polskie SYSTEM : PAL / 16:9 VIDEO : Untouched / Nietkniete AUDIO : Polski DD 5.1, Polski DD 2.0 SUBS : Angielskie EXTRAS : All Keeped / Wszystkie Zachowane SOURCE : DVD9-MyAmigos (THX) UPLOAD'S INFO: size: 7.43 GB compression: .rar zawartosc uploadu: .vob language: pl,pl subs: en dane naprawcze: brak DOWNLOAD Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. HASLO/PASS: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Pliki sa identyczne na wszystkich hostingach/serwerach, wiec mozesz pobierac jednoczesnie ze wszystkich. Jesli brakuje pliku na jednym serwerze, to sciagnij go z innego, jaki podalem wyzej. Bedzie pasowaÄ?. All links are interchangeable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach