jj69 5 Napisano 8 Marzec 2016 Disco Polo Never Stop Vol. 2 (2016) Artist: VA Album: Disco Polo Never Stop Vol. 2 Genre: Disco Polo, Dance... Year: 2016 Type: Bootleg Compilation by Dj Krash Track: 22 (+cover jpg, info txt) Time: 02:01:47 Format/Quality: Mp3 / 256-320kbps / 44kHz / Stereo Size: 193 Mb Tracklist: 01. Playboys - Zwariowalem (Ja przy tobie wariuje) (Extended Mix) 02. Moment - Ty Jestes Piekna 03. Zesp??l AM - Uwielbiam Kiedy Patrzysz 04. Pudzian Band - Caluj Mnie Do Rana (Tom Socket Remix) 05. Lokus - Niezle Zi??lko 06. Mr.Slide - Basss Pompuje (Longer Radio Edit) 07. Fan-Tastic - Jestes Boska 08. Magic Dance - Daj Mi Usta (Radio Edit) 09. Magic Dance - Ta Jedyna (Radio Edit) 10. Roxter - Kazdego Dnia 11. SPL Boys - Slodkie Dni 12. Taste - Jak Ty Krecisz Mnie (Zakrec Mnie) (Extended Edit) 13. Lancer - Rower (WiBoy Remix) 14. Akces Music - A Ty Skacz 15. Taste - VIP Room (BRiAN Remix) 16. Selfie - Wygladasz jak milion dolar??w 17. BackStage - Kusisz i Dreczysz (Kaskaan Extended Remix) 18. Winner - Nie B??j Sie 19. Playboys - Zwariowalem (Radio Edit) 20. Stereo - Hej, Jak Sie Masz 21. Van Davi - Kr??tka Sukienka 22. BackStage - Kusisz I Dreczysz Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach