jj69 5 Napisano 24 Marzec 2016 Implezka PL 70 (2016) Artist: VA Album: Imprezka PL 70 Genre: Dance, Disco Polo... Year: 2016 Type: Bootleg Compilation By SirQ Upload by hellrider, baribal & qita Track: 24 (+cover jpg, info txt) Time: 01:29:41 Format/Quality: Mp3 / 256kbps / 44kHz / Stereo Size: 184 Mb Tracklist: 01. Basta feat. Stachursky - 8 sekund (Radio Edit) 02. Joker & Sequence - Z dnia na dzie?? (Cooster & CandyNoize Remix) 03. ?ukasz Szymaniak - 3 dni (Radio Edit) 04. Menelaos - Maruda (Radio Edit) 05. Drossel & Sequence - Jestem zakochany (FunkyStrike & Mono Remix) 06. Faster - Deal (Radio Edit) 07. Playboys - Zwariowa??em (Dj Sequence Remix) 08. Dina - Namiesza??e?? w mojej g??owie (Radio Edit) 09. Gesek - ZakochaÄ? siÄ? (Radio Edit) 10. Soleo - Mo??esz wierzyÄ? albo nie 11. ODWR??ceni - Tylko ty i ja (Radio Edit) 12. WindStar â?? Pragnienie 13. Jorrgus - BÄ?dziesz moja (CandyNoize Hot Bootleg) 14. Bobi - Cudny aniele (Extended) 15. Players - Czy warto kochaÄ? tak (Radio Edit) 16. Focus - Wio Wioleta (Radio Edit) 17. Nowator - Spadam stÄ?d (CandyNoize & Cooster Remix) 18. Mr.Slide - Basss pompuje (Radio Edit) 19. Mega Dance & Sequence - Oczy zap??akane 20. ?ukash - ?a??, to Anka 21. Spike - Najlepsza (Radio Edit) 22. Marcin Siegie??czuk - Tak bawi siÄ? szlachta (Radio Edit) 23. Gonti - Usta kolorowe 24. Niepokonani - To Ona (Freaky Boys Remix) Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach