Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Manga

Befsztyk tatarski

Rekomendowane odpowiedzi

Befsztyk tatarski

 

45 dkg wo??owiny bez ko??ci (polÄ?dwicy)

3 dkg oleju

5 dkg musztardy

5 dkg korniszon??w lub og??rka konserwowego

s??l

pieprz

18 dkg cebuli

papryka

5 dkg grzybk??w z octu

5 ??????tek

 

MiÄ?so op??ukaÄ?, oczy??ciÄ? ze ??ciÄ?gien i b??on, zemleÄ?, wymieszaÄ? z solÄ?, pieprzem i paprykÄ?, wyrobiÄ? bardzo starannie. PrzygotowaÄ? dodatki: cebulÄ? obraÄ?, drobniutko pokrajaÄ?, skropiÄ? octem z grzybk??w. Grzybki i og??rki posiekaÄ?. MiÄ?so podzieliÄ? na porcje, ka??dÄ? porcjÄ? wyrobiÄ? i wyg??adziÄ? no??em na okrÄ?g??y befsztyk grubo??ci 3 cm. U??o??yÄ? na talerzyku deserowym, zrobiÄ? w ??rodku wg??Ä?bienie na ??????tko. Dooko??a ob??o??yÄ? dodatkami nie mieszajÄ?c ich, skropiÄ? olejem. Przed podaniem na wierzchu befsztyka po??o??yÄ? surowe ??????tko.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.