Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Befsztyk tatarski

 

45 dkg wo??owiny bez ko??ci (polÄ?dwicy)

3 dkg oleju

5 dkg musztardy

5 dkg korniszon??w lub og??rka konserwowego

s??l

pieprz

18 dkg cebuli

papryka

5 dkg grzybk??w z octu

5 ??????tek

 

MiÄ?so op??ukaÄ?, oczy??ciÄ? ze ??ciÄ?gien i b??on, zemleÄ?, wymieszaÄ? z solÄ?, pieprzem i paprykÄ?, wyrobiÄ? bardzo starannie. PrzygotowaÄ? dodatki: cebulÄ? obraÄ?, drobniutko pokrajaÄ?, skropiÄ? octem z grzybk??w. Grzybki i og??rki posiekaÄ?. MiÄ?so podzieliÄ? na porcje, ka??dÄ? porcjÄ? wyrobiÄ? i wyg??adziÄ? no??em na okrÄ?g??y befsztyk grubo??ci 3 cm. U??o??yÄ? na talerzyku deserowym, zrobiÄ? w ??rodku wg??Ä?bienie na ??????tko. Dooko??a ob??o??yÄ? dodatkami nie mieszajÄ?c ich, skropiÄ? olejem. Przed podaniem na wierzchu befsztyka po??o??yÄ? surowe ??????tko.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.