Manga Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Befsztyk tatarski 45 dkg wo??owiny bez ko??ci (polÄ?dwicy) 3 dkg oleju 5 dkg musztardy 5 dkg korniszon??w lub og??rka konserwowego s??l pieprz 18 dkg cebuli papryka 5 dkg grzybk??w z octu 5 ??????tek MiÄ?so op??ukaÄ?, oczy??ciÄ? ze ??ciÄ?gien i b??on, zemleÄ?, wymieszaÄ? z solÄ?, pieprzem i paprykÄ?, wyrobiÄ? bardzo starannie. PrzygotowaÄ? dodatki: cebulÄ? obraÄ?, drobniutko pokrajaÄ?, skropiÄ? octem z grzybk??w. Grzybki i og??rki posiekaÄ?. MiÄ?so podzieliÄ? na porcje, ka??dÄ? porcjÄ? wyrobiÄ? i wyg??adziÄ? no??em na okrÄ?g??y befsztyk grubo??ci 3 cm. U??o??yÄ? na talerzyku deserowym, zrobiÄ? w ??rodku wg??Ä?bienie na ??????tko. Dooko??a ob??o??yÄ? dodatkami nie mieszajÄ?c ich, skropiÄ? olejem. Przed podaniem na wierzchu befsztyka po??o??yÄ? surowe ??????tko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.