Manga 90 Napisano 18 Luty 2009 Befsztyk tatarski 45 dkg wo??owiny bez ko??ci (polÄ?dwicy) 3 dkg oleju 5 dkg musztardy 5 dkg korniszon??w lub og??rka konserwowego s??l pieprz 18 dkg cebuli papryka 5 dkg grzybk??w z octu 5 ??????tek MiÄ?so op??ukaÄ?, oczy??ciÄ? ze ??ciÄ?gien i b??on, zemleÄ?, wymieszaÄ? z solÄ?, pieprzem i paprykÄ?, wyrobiÄ? bardzo starannie. PrzygotowaÄ? dodatki: cebulÄ? obraÄ?, drobniutko pokrajaÄ?, skropiÄ? octem z grzybk??w. Grzybki i og??rki posiekaÄ?. MiÄ?so podzieliÄ? na porcje, ka??dÄ? porcjÄ? wyrobiÄ? i wyg??adziÄ? no??em na okrÄ?g??y befsztyk grubo??ci 3 cm. U??o??yÄ? na talerzyku deserowym, zrobiÄ? w ??rodku wg??Ä?bienie na ??????tko. Dooko??a ob??o??yÄ? dodatkami nie mieszajÄ?c ich, skropiÄ? olejem. Przed podaniem na wierzchu befsztyka po??o??yÄ? surowe ??????tko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach