Skocz do zawartości

Zrazy z kaszy w sosie grzybowym


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrazy z kaszy w sosie grzybowym

 

25 dag kaszy jÄ?czmiennej,

cebula,

10 dag t??uszczu,

4 dag grzyb??w suszonych,

3 ??y??ki mÄ?ki ziemniaczanej,

3 ??y??ki tartej bulki,

p???? szklanki ??mietany,

pieprz,

majeranek,

??y??ka mÄ?ki pszennej,

3 jaja,

przyprawa do zup,

czosnek

 

KaszÄ? jÄ?czmiennÄ? ugotowaÄ? na sypko, ostudziÄ? i zemleÄ? w maszynce razem z cebulÄ?, kilkoma ugotowanymi grzybami i czosnkiem. Do masy dodaÄ? jaja, trochÄ? t??uszczu, majeranek, mÄ?kÄ? ziemniaczanÄ? i tartÄ? bu??kÄ?. Dok??adnie wyrobiÄ? i uformowaÄ? pod??u??ne zrazy; zrumieniÄ? je na t??uszczu, zalaÄ? sosem grzybowym i chwilÄ? dusiÄ? na ma??ym ogniu. PodawaÄ? z ziemniakami

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.