Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

Pasta z ryby wÄ?dzonej i sera bia??ego

 

100 g ryby wÄ?dzonej (??led??, makrela)

60 g sera bia??ego

20 g ??mietany

s??l do smaku

 

 

 

RybÄ? oczy??ciÄ? ze sk??ry i o??ci i rozetrzeÄ? na ma??e kawa??eczki. Ser zetrzeÄ? na tarce (je??li jest twardy) lub dodaÄ? do ryby i razem utrzeÄ?, wlewajÄ?c po trochu ??mietanÄ?. Je??li ryba by??a ma??o s??ona, pastÄ? trochÄ? posoliÄ?.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.