Uplinker Motylek Opublikowano 20 Lutego 2009 Uplinker Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Pasta z ryby wÄ?dzonej i sera bia??ego 100 g ryby wÄ?dzonej (??led??, makrela) 60 g sera bia??ego 20 g ??mietany s??l do smaku RybÄ? oczy??ciÄ? ze sk??ry i o??ci i rozetrzeÄ? na ma??e kawa??eczki. Ser zetrzeÄ? na tarce (je??li jest twardy) lub dodaÄ? do ryby i razem utrzeÄ?, wlewajÄ?c po trochu ??mietanÄ?. Je??li ryba by??a ma??o s??ona, pastÄ? trochÄ? posoliÄ?.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się