Uplinker Motylek Opublikowano 20 Lutego 2009 Uplinker Opublikowano 20 Lutego 2009 Pasta z ryby wÄ?dzonej i sera bia??ego 100 g ryby wÄ?dzonej (??led??, makrela) 60 g sera bia??ego 20 g ??mietany s??l do smaku RybÄ? oczy??ciÄ? ze sk??ry i o??ci i rozetrzeÄ? na ma??e kawa??eczki. Ser zetrzeÄ? na tarce (je??li jest twardy) lub dodaÄ? do ryby i razem utrzeÄ?, wlewajÄ?c po trochu ??mietanÄ?. Je??li ryba by??a ma??o s??ona, pastÄ? trochÄ? posoliÄ?. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.