Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

Pasta z ryby wÄ?dzonej i sera bia??ego

 

100 g ryby wÄ?dzonej (??led??, makrela)

60 g sera bia??ego

20 g ??mietany

s??l do smaku

 

 

 

RybÄ? oczy??ciÄ? ze sk??ry i o??ci i rozetrzeÄ? na ma??e kawa??eczki. Ser zetrzeÄ? na tarce (je??li jest twardy) lub dodaÄ? do ryby i razem utrzeÄ?, wlewajÄ?c po trochu ??mietanÄ?. Je??li ryba by??a ma??o s??ona, pastÄ? trochÄ? posoliÄ?.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.