Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

TAPAS

 

1-1.5 kg kg wolowiny

1 papryka zolta

1 papryka czerwona

2 cebulki

1 zabek czosnku

szklanka wina czerwonego lub piwa

sol

pieprz

 

TORTILLA - hiszpanskie nalesniki, </FONT>

 

wolowine, papryki, cebule pokoic w kawalki, czosnek posiekac, w glebokim garnku podsmarzyc warzywa na oleju, dodac wolowine zesmazyc, wlac alkohol i na duzym ogniu i gotowac przez 5 min, posolic, popieprzy i nastepnie dusic przez mala godzinke na wolnym ogniu do miekkosci

 

TORTILLE podgrzac w mikro, przykrywajac folia zeby nie wyschla lub w piekarniku, nafaszerowac mieskiem , zawinac w rulonik, podawac gorace.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.