Uplinker Motylek Opublikowano 20 Lutego 2009 Uplinker Opublikowano 20 Lutego 2009 TAPAS 1-1.5 kg kg wolowiny 1 papryka zolta 1 papryka czerwona 2 cebulki 1 zabek czosnku szklanka wina czerwonego lub piwa sol pieprz TORTILLA - hiszpanskie nalesniki, </FONT> wolowine, papryki, cebule pokoic w kawalki, czosnek posiekac, w glebokim garnku podsmarzyc warzywa na oleju, dodac wolowine zesmazyc, wlac alkohol i na duzym ogniu i gotowac przez 5 min, posolic, popieprzy i nastepnie dusic przez mala godzinke na wolnym ogniu do miekkosci TORTILLE podgrzac w mikro, przykrywajac folia zeby nie wyschla lub w piekarniku, nafaszerowac mieskiem , zawinac w rulonik, podawac gorace. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.