Manga Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Cebula faszerowona grzybami 10 szt. cebul (jednakowej wielko??ci), 30 dag grzyb??w, 8 dag t??uszczu, 3 ??y??ki tartej bu??ki, p???? szklanki ??mietany, 2 ??y??ki mÄ?ki, s??l, pieprz szklanka wywaru z w??oszczyzny, przyprawa do zup, jajo CebulÄ? obraÄ?, ??ciÄ?Ä? wierzchy, wydrÄ???yÄ? i sparzyÄ? wrzÄ?tkiem. Po??owÄ? ??rodk??w cebuli posiekaÄ?, przesma??yÄ? na t??uszczu, razem z poszatkowanymi grzybami. Ca??o??Ä? ostudziÄ?, dok??adnie posiekaÄ?, dodaÄ? przyprawy, tartÄ? bu??kÄ? i jaja. Przygotowanym nadzieniem nape??niÄ? cebule, w??o??yÄ? do naczynia, podlaÄ? wywarem z warzyw i dusiÄ? do miÄ?kko??ci. ResztÄ? ??rodk??w cebuli przesma??yÄ? na t??uszczu, dodaÄ? do sosu, podprawiÄ? zasma??kÄ? z mÄ?ki i ??mietanÄ?. PolaÄ? potrawÄ? i podawaÄ? z ziemniakami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.