EX DS Team gibson1965 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 EX DS Team Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Bernard Jan Telefonowa?? morderca Opis: Autorem â?žTelefonowa?? mordercaâ? jest Bohdan Petecki ukrywajÄ?cy siÄ? pod pseudonimem Jan Bernard, dziennikarz , pisarz zwiÄ?zany z Katowicami , przez jaki?? czas zastÄ?pca redaktora naczelnego Polskiego Radia w Katowicach. Autor czterech ksiÄ???ek kryminalnych i oko??o dwudziestu fantastyczno-naukowych. Autor dobrze zna Katowice a to uwiarygodnia akcjÄ? przeprowadzonÄ? przez przestÄ?pc??w. Morderca korzysta z telefonu kilka razy, telefon jest jego â?ž narzÄ?dziem pracyâ?, za jego pomocÄ? realizuje precyzyjny plan. ZagadkÄ? kradzie??y a potem morderstwa rozwiÄ?zuje sympatyczny kapitan milicji Stefan Bula z pomocÄ? sier??anta Tadeusza ?šrody i doktora Andrzeja Kulskiego. Ta jak??e mi??a tr??jka nie daje siÄ? wywie??Ä? w pole przebieg??emu przestÄ?pcy a w zasadzie przestÄ?pcom . Kapitan czuje , ??e co?? jest nie tak, ma intuicjÄ?, nie daje siÄ? nabieraÄ? na pozory. W tym opowiadaniu jest zbrodnia, jest namiÄ?tno??Ä? i jest chciwo??Ä?. Jest tak??e mi??o??Ä? czysta i mi??o??Ä? zbrodnicza. Okladka/Screeny: Opis uploadu: wielkosc calosci: 122 MB czas trwania : 02h 16m 08s bit rate: 128kbps rodzaj kompresji: rar zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL czyta: amator BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Haslo : Brak Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez tomso Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi