EX DS Team gibson1965 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 EX DS Team Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Caboni Christina Zapach perfum Opis: Historia o bliznach z przesz??o??ci, kt??re jedynie prawdziwa mi??o??Ä? jest w stanie uleczyÄ?. Elena ma pasjÄ?, kt??rÄ? od dzieci??stwa przekazywa??a jej babcia. Zajmuje siÄ? wytwarzaniem perfum, otacza siÄ? esencjÄ? kwiat??w, drzew i przypraw a zapachy sÄ? jÄ?zykiem, kt??rym siÄ? porozumiewa. Kiedy Elena rozstaje siÄ? z narzeczonym, z kt??rym od jakiego?? czasu mieszka??a i z kt??rym planowa??a za??o??yÄ? rodzinÄ?, traci poczucie bezpiecze??stwa i wiarÄ? w mi??o??Ä?. Nadal ma jednak swoja pasjÄ?, kt??ra zaprowadza jÄ? do Pary??a, stolicy perfum, gdzie zapachy przygotowuje siÄ? wed??ug starych receptur. Tworzone przez niÄ? esencje w kr??tkim czasie zyskujÄ? powszechne uznanie. Elena potrafi stworzyÄ? zapach, kt??ry pozwala odzyskaÄ? utraconÄ? mi??o??Ä?, przezwyciÄ???yÄ? nie??mia??o??Ä?, przywr??ciÄ? pogodÄ? ducha. Nadal jednak nie mo??e stworzyÄ? aromatu, kt??ry pogodzi??by jÄ? z jej w??asnÄ? przesz??o??ciÄ? i da?? si??Ä? do przebaczenia. Istnieje tylko jedna osoba posiadajÄ?ca klucz do serca Eleny, zdolna przynie??Ä? ukojenie. To Cail, kt??ry rozumie delikatno??Ä? kwiatu, wie jak go kochaÄ? i jak go chroniÄ?â?? â?žPrzywo??uje atmosferÄ? Czekolady, ale mo??na zauwa??yÄ? te?? wiele powiaza?? z Sekretnym jÄ?zykiem kwiat??wâ?. Lidia Catalano, La Stampa â?žTÄ? ksiÄ???kÄ? czyta siÄ? jednym tchemâ?. Giovanni Pacchiano, Corriere della Sera Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 30 Czerwca 2017 przez gibson1965 Cytuj
EX DS Team gibson1965 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor EX DS Team Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi