Manga Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Pasta twarogowo-cebulowa 15 dag chudego sera twarogowego 10 dag cebuli 1 zÄ?bek czosnku 1 jajko ugotowane na twardo s??l 1 ??y??ka drobno pokrajanego szczypiorku 2 ??y??ki s??odkiej ??mietanki (9%) CebulÄ? i czosnek obraÄ?, op??ukaÄ?, posiekaÄ?. jajko obraÄ? ze skorupki, posiekaÄ?, a nastÄ?pnie razem z serem, cebulÄ? i czosnkiem zemleÄ? w maszynce do miÄ?sa. MasÄ? wymieszaÄ? ze szczypiorkiem i ??mietankÄ?. PrzyprawiÄ? do smaku solÄ?. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.