Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Motylek

Kawały by Motylek

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny:

- Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke...

- Tutaj? jestes nienormalny.

- Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie...

- Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna...

- Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto...

- Nie, a jak ktos bedzie wychodzil...

- No dawaj nie badz taka...

- Powiedzialam ci ze nie i koniec!

- No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia.

-nie!

W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi:

- Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tÄ? laskÄ? do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest [beeep]a 3 rano

Wchodzi facet do domu i krzyczy w drzwiach:

-Stara wygra??em w totka!

??ona siedzi przy stole i szlocha.

-Co p??aczesz kobieto?! Wygra??em milion w totka.

-Mama umar??a! - krzyczy ma????onka.

-O ja pier** KUMULACJA!

Podzia?? szef??w

Szef??w dzielimy na 5 grup:

1. Peda????w.

2. Superpeda????w.

3. Antypeda????w.

4. Peda????w-magik??w.

5. Peda????w-pirotechnik??w.

Dlaczego?

Szef peda?? m??wi: "Ja CiÄ? Kowalski wypie****..."

Szef superpeda?? m??wi: "Ja Was wszystkich wypie****".

Szef antypeda?? m??wi: "Ja siÄ? Kowalski z TobÄ? pie**** nie bÄ?dÄ?!"

Szef peda??-magik m??wi: "Ja CiÄ? Kowalski tak wypi****, ??e ty nawet nie zauwa??ysz kiedy"

Szef peda??-pirotechnik m??wi: "Ja CiÄ? Kowalski wypi**** z hukiem".

P.S.

Jest jeszcze Szef peda??-McGyver: "Ja Was Kowalski wypi*****! W kosmos go??ymi rÄ?kami..."

Wielki, ogromny, wielopiÄ?trowy supermarket, w kt??rym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcÄ?, dajÄ?c mu jeden dzie?? okresu pr??bnego ??eby go przetestowaÄ?.

Po zamkniÄ?ciu wzywa szef nowego sprzedawcÄ? do biura:

- No to ile dzi?? zrobi?? pan transakcji? - pyta sprzedawcÄ?.

- JednÄ?, szefie.

- Co? JednÄ??! Nasi sprzedawcy majÄ? ??rednio od sze??Ä?dziesiÄ?ciu do siedemdziesiÄ?ciu transakcji w ciÄ?gu dnia! Co pan robi?? przez ca??y dzie??? A w??a??ciwie to ile pan utargowa???

- Trzysta osiemdziesiÄ?t tysiÄ?cy dolar??w.

Szefa zatka??o.

- Trzy... sta osiem... dziesiÄ?t tysiÄ?cy? Na Boga, co pan sprzeda???!

- No, na poczÄ?tku sprzeda??em ma??y haczyk na ryby...

- Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiÄ?t tysiÄ?cy?

- Potem przekona??em klienta ??eby wziÄ??? jeszcze ??redni i du??y haczyk. NastÄ?pnie przekona??em go, ??e powinien wziÄ?Ä? jeszcze ??y??kÄ?. Sprzeda??em mu trzy rodzaje: cienkÄ?, ??redniÄ? i grubÄ?. Wdali??my siÄ? w rozmowÄ?. Spyta??em gdzie bÄ?dzie ??owiÄ?. Powiedzia??, ??e na Missouri, dwadzie??cia mil na p????noc. W zwiÄ?zku z tym sprzeda??em mu jeszcze porzÄ?dnÄ? wiatr??wkÄ?, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, poniewa?? tam mocno wieje. Przekona??em go, ??e na brzegu ryby nie biorÄ?, no i tak poszli??my wybraÄ? ????d?? motorowÄ?. Spyta??em go jakie ma auto i wydusi??em z niego, ??e do??Ä? ma??e aby odwie??Ä? ????d??, w zwiÄ?zku z czym sprzeda??em mu przyczepÄ?.

- I wszystko to sprzeda?? pan cz??owiekowi, kt??ry przyszed?? sobie kupiÄ? jeden, jedyny haczyk na ryby?!

- Nieee. On przyszed?? z zamiarem kupienia podpasek dla swojej ??ony. Zaproponowa??em mu, ??e skoro w weekend nici z seksu to mo??e pojecha??by przynajmniej na ryby...

Facet domy??li?? siÄ?, ??e ??ona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczeka??, a?? wyjdzie z domu, po czym wskoczy?? do taks??wki nakaza?? kierowcy jÄ? ??ledziÄ?. ChwilÄ? p????niej wszystko by??o jasne - ??ona pracowa??a w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet m??wi do taks??wkarza:

- Chcesz pan zarobiÄ? st??wÄ??

-Jasne! Co mam robiÄ??

-Wej??Ä? do agencji, zabraÄ? mojÄ? ??onÄ?, wsadziÄ? jÄ? do taks??wki i zawie??Ä? nas oboje do domu.

Taks??wkarz zabra?? siÄ? do pracy. Kilka minut p????niej drzwi agencji otworzy??y siÄ? z hukiem i pojawi?? siÄ? taks??wkarz trzymajÄ?cy za w??osy wijÄ?cÄ? siÄ? kobietÄ?. Otworzy?? drzwi samochodu, wrzuci?? jÄ? do ??rodka i powiedzia??:

-Trzymaj pan jÄ?!

A facet krzyknÄ??? do taks??wkarza:

- To nie jest moja ??ona!

-Wiem, ku**a, to moja! Teraz idÄ? po pa??skÄ?!

Przychodzi ch??op do weterynarza:

-Doktorze, ??winie nie chcÄ? ??reÄ?!

-C????, musi je pan wziÄ?Ä? do lasu i przelecieÄ?, to dobrze na nie wp??ywa.

Ch??op zrobi??, jak mu lekarz kaza??, zapakowa?? ??winie do ??uka, wywi??z?? do lasu i po kolei przelecia??. Nie pomog??o.

-Panie doktorze, dalej nie chcÄ? ??reÄ?.

-Musi pan je zabraÄ? w nocy.

Jak powiedzia?? lekarz, tak ch??op zrobi??. Zapakowa?? ??winie do ??uka, wywi??z?? nocÄ? do lasu i przelecia?? po kolei. Wr??ci?? zmÄ?czony nad ranem i po??o??y?? siÄ? spaÄ?. Za godzinÄ? budzi go przera??ona baba.

-Wstawaj, stary! Wstawaj!

-Co?

-?šwinie!

-??rÄ??

-Nie! SiedzÄ? w ??uku i trÄ?biÄ?.

SiedzÄ? sobie w tr??jkÄ?: marchewka, og??rek, penis i narzekajÄ?:

Marchewka:

-Moje ??ycie jest do bani, jak tylko urosnÄ?, biorÄ? mnie, tnÄ? na kawa??ki i wrzucajÄ? do sa??atki.

Og??rek:

-Ty masz do bani?! Wyobra?? sobie ze mnie - jak tylko urosnÄ? - biorÄ?, przyprawiajÄ? i wrzucajÄ? na jaki?? czas do s??oika pe??nego octu w kt??rym czekam a?? kto?? mnie wyjmie i wrzuci do sa??atki!

Odzywa siÄ? penis:

-Narzekacie... za ka??dym razem jak ja urosnÄ?, zak??adajÄ? mi na g??owÄ?, plastikowy worek, wciskajÄ? do ciemnego i ciasnego pomieszczenia i uderzajÄ? moja g??owÄ? o ??cianÄ?, a?? siÄ? ze??ygam i stracÄ? przytomno??Ä?.

Mecz Polska - Brazylia. Pi??karze Brazylii wchodzÄ? do szatni. PatrzÄ?, a tam tylko jedna koszulka - dla Ronaldinho. No to m??wiÄ? mu:

-Ronaldinho, dobra bÄ?dziesz gra?? sam.

Reszta dru??yny posz??a do pubu na piwo. Ronaldinho sam bez bramkarza nie??le siÄ? spisuje. Reszta dru??yny w pubie po jakim?? czasie w??Ä?cza telegazetÄ?, ??eby zobaczyÄ?, jaki wynik. A tam: 0:1 (34` Ronaldinho). No to siÄ? cieszÄ?. Jaki?? czas p????niej patrzÄ?, a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83` Rasiak). NastÄ?pnego dnia spotykajÄ? siÄ? z Ronaldinho i pytajÄ?:

-Ej, stary, czemu strzelili ci bramkÄ?? Przecie?? tak dobrze ci sz??o?

-No wiecie panowie - odpowiada Ronaldinho - w 46` dosta??em czerwonÄ? kartkÄ?...

Poszed?? ??lepy na grzyby. A, ??e nic nie widzia??, wiÄ?c to co zebra?? poznawa?? po smaku... Trafi?? na jednego grzyba, spr??bowa??:

-Mm.. ma??laczek.

I do koszyczka... NastÄ?pny:

-Mm.. Borowik!

I do koszyczka... Idzie dalej, znalaz?? kolejnego. Pr??buje:

-O fuj! G??wno! Dobrze, ??e nie wdepnÄ???em!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi