Hozar Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) Temat przedstawia prace naszego grafika :)/>/> Edytowane 13 Marca 2008 przez Hozar Cytuj
Gość Kopin Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Moje pracki BELKI: BANNER: BUTTONY: NOWE ANIMOWANE BELKI: Edytowane 12 Marca 2008 przez Kopin Cytuj
J@rek Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 O to praca Kopina na moje specjalne ??yczenie: Ja jestem pod wra??eniem. Dla mnie jest to bomba. Cytuj
Gość Kopin Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Eh...Wrona Dzieki za pozytywne komentarze, wiem ??e obmba to przeno??nia, tak tylkoi powiedzialem 2 Sygnaturki Dla naszych Admin??w: Dla Adisa: i dla Aro: Powiedzcie czy sie podobajÄ?, i czy zrobiÄ? dla reszty (ChazyChaza, Jr.Adminow i modkow). Pozdro4all. P.S. Prosze o zmienienie nazwy tematu i przeniesienie go (ju?? grafik jest) ZmieniÄ? na Grafiki Kopina czy jakos tak. narazie nowe 3: Chazy Chaz: Georgio: I Jeszcze jedna na pro??be Aro: POZDRO CiÄ?g Dalszy: Poprawka dla Gregoria: (Bardzo Przepraszam Za Ten Karygodny B??Ä?d) Hozar: Rell: PEACE! Edytowane 2 Listopada 2008 przez kris82 Cytuj
Orzech Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) A oto moja propozycja: TworzÄ?c te grafiki opiera??em siÄ? na prawdziwych kolorach rang. ProszÄ? o opinie :)/>/> Oto 2 brakujÄ?ce rangi: A mo??e co?? w stylu grafiki forum: Edytowane 2 Listopada 2008 przez kris82 Cytuj
J@rek Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Orzech, podobajÄ? mi siÄ? Twoje prace ale brakuje jeszcze dw??ch rang. :)/>/> ChoÄ? ja akurat na grafice siÄ? nie znam. :)/>/> Ale jest ciekawie. :)/>/> Tylko te ludki bym usunÄ??? a wstawi?? co?? innego. :)/>/> :)/>/> Ale popracuj , fajnie fajnie. :)/>/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi