modecom84 15 Posted March 3, 2009 Polscy pi??karze odnosili sukcesy i na M?š i na IO, ale nigdy nie wybrano najlepszego meczu. S??ynne Wembley nie mia??o nic wsp??lnego ze wspania??Ä? grÄ?. G??osujemy na najlepsze mecze w historii naszej dru??yny narodowej. Ja osobi??cie zg??aszam dwa typy: Polska- W??ochy M?š 1974 oraz: Polska-Holandia w eliminacjach Euro 76 gdy wygrali??my 4-1. A takich meczy by??o wiele, choÄ?by nied??ugo po M?š 82 gdy grali??my z FrancjÄ? o brÄ?zowy medal, a w Pary??u p???? roku p????niej przegrali??my z nimi 4-0 !!! Ale to tylko mecz o pietruchÄ?. A o stawkÄ?? Kt??ry by?? zatem najlepszy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
08031986 0 Posted September 11, 2009 jak dla mnie najlepszym jest: 02.04.97 r. Chorz??w Polska - W??ochy 0 - 0 Chocia?? oby??o siÄ? bez bramek, jednak wiele siÄ? dzia??o ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
marches 0 Posted May 27, 2010 wedug mnie w ostatnich latach najlepszy by?? mecz z niemcami oczywi??cie przegrali??my ale widaÄ? ??e ch??opaki siÄ? starali Quote Share this post Link to post Share on other sites
XxenterxX1 1 Posted December 27, 2011 Oczywi??cie Polska - Niemcy bardzo mnie trzyma?? w napiÄ?ciu :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
michalns34 1 Posted July 31, 2014 Ja te?? pamiÄ?tam Niemy - Polska. Nie chce og??adaÄ? ju?? meczy naszych z San Marino, IrlandiÄ?, EstoniÄ? itp... Quote Share this post Link to post Share on other sites