Gość Gregorio Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Rozpakowa??em ??licznie wszystko, bez ??adnych b??Ä?d??w. Gdy odpalam setup.exe(ikonka pirata) wyskakuje okienko razora, gdzie wybiera siÄ? w kt??rym miejscu ma byÄ? zainstalowana gra na dysku. Po wyborze miejsca i wci??niÄ?ciu ok, wykakuje mi niestety tylko okienko a w nim skr??t z ikonka empire total war. Co robiÄ? nie tak? Cytuj
MaTeJ Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 a miejsce na dysku masz? ok. 15GB wolnego najlepiej wiÄ?cej. bo to okienko ze skr??tem to jest na samym ko??cu instalacji Cytuj
Gość Gregorio Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 tak , mam miejsce na dysku. i niestey nie moge zainstalowac tej gry. A propo's Matej gra zostala pobrana z Twoich linkow :)/> Cytuj
MaTeJ Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 to ja tez pobiera??em ze swoich i normalnie dzia??a ;] wyskakuje to okienko od Razora wpisujesz ??cie??ke czekasz chwilÄ? prosi aby?? wybra?? plik (wybierasz z p??yty) taki komunikat pojawia siÄ? pare razy. Potem Crackujesz, Sound Fix instalujesz i opcjonalnie instalujesz nowego patcha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi