Gość Kopin Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 12 Marca 2008 Przychodzi baba do lekarza i m??wi: - Panie doktorze, nie pamiÄ?tam co przed chwilÄ? powiedzia??am. - Od kiedy pani zauwa??y??a ten problem? - Jaki problem? Przychodzi baba do lekarza, nie ma rÄ?ki ani nogi. - Co siÄ? pani sta??o? - Za??o??y??am siÄ? z mÄ???em o rÄ?kÄ?, ??e mi nogi nie wyrwie. Przychodzi baba to lekarza z papierosem w uchu, a lekarz siÄ? pyta: - Co pani dolega? - S??ucham ??ara. Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, mojego mÄ???a ugryz??a pszczo??a. - Gdzie? - W tego... no wie pan... - Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje? - Niech pan da mÄ???owi co??, ??eby b??l minÄ???, a opuchlizna zosta??a. Przychodzi baba do doktora i krzyczy: - Doktorze, m??j komputer ma wirusa! Przychodzi baba do sklepu i m??wi: - PoproszÄ? piwo. - Jasne, czy ciemne? - No jasne, ??e ciemne. Przychodzi zezowata baba do zezowatego lekarza. Lekarz m??wi: - Nie tyle od razu. A baba odpowiada: - Ja do tego lekarza pod oknem. Przychodzi baba do lekarza z no??em wbitym w brzuch. Lekarz wyciÄ?ga n???? z brzucha, wbija jej w oko i m??wi: - Okulista przyjmuje piÄ?tro wy??ej. Przychodzi baba do lekarza i m??wi: - Panie doktorze, z moim mÄ???em co?? nie w porzÄ?dku. Ubzdura?? sobie, ??e jest ??nie??nym ba??wanem. Stoi na podw??rku z garnkiem na g??owie i z miot??Ä? w rÄ?ku. - ProszÄ? go do mnie przyprowadziÄ?. Po godzinie baba wraca i m??wi: - Panie doktorze, nic z tego. Zosta??a z niego tylko ka??u??a wody, garnek i miot??a. Przychodzi baba do lekarza ca??a w muchach, a lekarz pyta: - Co pani jest? - Jestem zmuszona. Przybiega baba do lekarza i krzyczy: - Panie doktorze, zosta??o mi 59 sekund ??ycia! A doktor na to: - Niech pani minutkÄ? poczeka... Przychodzi baba do lekarza z wielorybem w [beeep]e. Lekarz pyta: - Co siÄ? pani sta??o? A baba na to: - Mam k??opoty z waleniem. Przychodzi baba do lekarza ze ??rubÄ? w uchu. - Co pani dolega? - S??ucham metalu. Przychodzi baba do lekarza ze strza??Ä? w g??owie a lekarz na to: - Co pani strzeli??o do g??owy? Przychodzi baba do lekarza i m??wi: - Nie mam piersi. A lekarz na to: - Ajajaj. Baba przychodzi do lekarza i wali cyckami o ??cianÄ?. Na to lekarz: - Co pani robi? - Ubijam ??mietanÄ? Przychodzi m??oda kobieta do lekarza i m??wi: - Panie doktorze, nie potrafiÄ? podnieciÄ? swojego mÄ???a, co mam robiÄ?? Lekarz na to: - Niech pani sobie kupi jakÄ??? fiku??nÄ? bieliznÄ?, wie pani stringi, prze??roczysty stanik... - Dobrze - odpowiada kobieta, po czym kupuje to, co zaleci?? lekarz i wraca do domu. Przebiera siÄ? w fiku??nÄ? bieliznÄ?, z hukiem otwiera drzwi do sypialni i m??wi do mÄ???a: - Zedrzyj to ze mnie, zedrzyj! MÄ??? zdziera bieliznÄ? z ??ony po czym ona m??wi: - A teraz mnie wyp***dol. A mÄ??? otwiera drzwi od domu i m??wi: - Wyp****alaj! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gregorio Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 14 Marca 2008 Przychodzi baba do lekarza..... a lekarz tez baba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon 96 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 26 Marca 2008 przychodzi baba do lekarza i pyta: w jakich porach pan przymuje? lekarz odpowiada: w dzinsach... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi