EX DS Team gibson1965 Opublikowano 5 Grudnia 2016 EX DS Team Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wajrak Adam Wilki Okladka/Screeny: Opis: To by??a najwiÄ?ksza przygoda mojego ??ycia! Chcia??bym, ??eby siÄ? powt??rzy??a. Nagle co?? wielkiego i szarego wystrzeli??o, zawr??ci??o, rozpÄ?dzi??o siÄ? i ani siÄ? obejrza??em, jak wilczysko skoczy??o i ogromnymi ??apami trzepnÄ???o mnie w klatkÄ? piersiowÄ?. Cios by?? potÄ???ny. Zachwia??em siÄ? na nogach i tylko cudem nie runÄ???em na ziemiÄ?. Nie by?? to koniec wystawiania mnie na pr??bÄ?. Nie zdÄ???y??em jeszcze wyj??Ä? z szoku po uderzeniu, gdy wilk stanÄ??? przy moim boku i poczu??em na d??oni jego wielkie ostre zÄ?biska. Trzyma?? jÄ? spokojnie, ale bardzo stanowczo. Trzyma?? i patrzy?? mi w oczy swoimi brÄ?zowymi ??lepiami, jakby chcia?? zapytaÄ?: â?žI co teraz, kole??ko?â?. Fragment ksiÄ???ki Adam Wajrak, ulubiony dziennikarz przyrodnik Polak??w, mieszkaniec Puszczy Bia??owieskiej, w swojej ksiÄ???ce opowiada o latach tropienia wilk??w i przyja??ni z tymi najbardziej fascynujÄ?cymi drapie??nikami Europy. Teraz wydanie w formie audiobooka. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi