Uplinker mp3de Opublikowano 19 Grudnia 2016 Uplinker Opublikowano 19 Grudnia 2016 Lora Szafran - Sekrety ??ycia Wed??ug Leonarda Cohena (2012) Lora Szafran - Sekrety ??ycia Wed??ug Leonarda Cohena (2012) Gatunek / Genre: Jazz Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 134 mb Tracklista: 1.Go??cie 2.Zuzanna 3.Zamglone ??ycie 4.Na tysiÄ?c pieszczot w g??Ä?b 5.Ta??cz mnie po mi??o??ci kres 6.Kto w p??omieniach 7.Je??li wola twoja 8.Gdzie?? na serca dnie 9.Oto jestem 10.S??ynny niebieski prochowiec 11.Alleluja BONUS TRACK 12.Odchodzi Aleksandra Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Has??o: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi