EX DS Team gibson1965 Opublikowano 19 Grudnia 2016 EX DS Team Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dziewiecki Marek Kod Mi??osierdzia Okladka/Screeny: Opis: D??ugo czekali??my na to nagranie. I my i autor. Bez odrobiny przesady cytujÄ? za autorem: To jest temat, kt??ry nam, dos??ownie, mo??e ratowaÄ? ??ycie - ks. Marek Dziewiecki Z oczywistych powod??w s??owo: "mi??osierdzie" przez ostatnie kilka miesiÄ?cy odmieniano w mediach chyba przez wszystkie przypadki. Jednak??e "MI?OSIERDZIE W PRAKTYCE" to wciÄ??? wielka luka do zape??nienia. Bo teoriÄ? znamy ju?? z wielu, wielu stron. A praktyka to ciÄ?gle temat nieoczywisty. Co to znaczy, ??e ja, tu i teraz, mam byÄ? mi??osierny... Mi??osierny, czyli jaki? Jak Jan Pawe?? II? Jak siostra Faustyna? Co oznacza bycie mi??osiernym w codziennej PRAKTYCE: w rodzinie, dla przyjaci????, dla mÄ???a, kt??ry np.: zdradzi?? i dla uciÄ???liwej sÄ?siadki? Czy jest w??r??d os??b wierzÄ?cych konkretna wiedza i ??wiadomo??Ä?, ??e mi??osierdzie to najprawdziwszy (i jedyny!?) sekret udanych relacji? Na wszystkie te i wiele, wiele innych pyta?? odpowiada ks. Marek Dziewiecki w najnowszym nagraniu: "Kod mi??osierdzia, czyli sekret udanych relacji" â?žJu?? za moment pojawiÄ? siÄ? tre??ci, kt??re dos??ownie mogÄ? ratowaÄ? ludzkie ??ycie.â? ks. Marek Dziewiecki Tymi s??owami ks. Marek wprowadza CiÄ? w temat mi??osierdzia, kt??ry jest kluczowy zar??wno dla ca??ego ??wiata jak i dla ka??dego z nas. To temat, wok???? kt??rego, z jednej strony â?? jest du??o szumu, a z drugiej â?? nie wiemy dok??adnie jak prze??o??yÄ? go na nasze ??ycie codzienne. Poznaj mi??osierdzie od najbardziej praktycznej strony. Tej, kt??ra jest bezpo??rednio pomiÄ?dzy TobÄ?, a drugim cz??owiekiem! Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi