WaniuSiek 22 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 13 Marca 2008 JakÄ? u??ywacie przeglÄ?darkÄ? ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fausto 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 29 Marca 2008 mozilla firefox 4 life! Thug 4 life .. \/\/est Coast Mam Opere 9.25 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwergol 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Fireffox i czasem Opera Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicia365 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Fireffox i Opera ale lepsza jest Fireffox Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon 96 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Share Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Mozilla Firefox 3 Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez szymon Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpeppermint 4 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opera...czasem z konieczno??ci IE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keturi 0 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 12 Lipca 2008 W tej chwili Firefox, wczesniej dlugo Opera :)/>/>)) no a w pracy z koniecznosci IE.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulox 20 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jedyna s??uszna przegladarka - Opera Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bel 5 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 20 Września 2008 W moim przypadku w grÄ? wchodzi jedynie free-software, wiÄ?c si??Ä? rzeczy - Firefox 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzuan 3 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Share Opublikowano 5 Maja 2009 Ja korzystam z Opery.. Czasami Firefox, jesli cos sie z Opera dzieje nie tak.. ;p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adanos12 0 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Share Opublikowano 5 Czerwca 2009 Urzywa??em firefoxa potem opery i spowrotrm sie przerzuci??em na firefoxa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aCId_aka_Mike 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opera...czasem z konieczno??ci IE ( nie umiem sciagac plik??w torrenta z opery ;D;x) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tors-sama 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ja mam Firefox i uwa??am, ??e jest najlepsza :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smok_ 86 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 25 Sierpnia 2009 U??ywam Firefoxa z powodu szybko??ci dzia??ania. Explorer oraz Opera zdecydowanie d??u??ej ??ciÄ?gajÄ? strony (w moim wypadku), wiÄ?c ciÄ???ko mi siÄ? ich u??ywa. Opr??cz 3 wcze??niej wymienionych testowa??em r??wnie?? Google Chrome oraz Netscape. Safari nigdy nie uruchamia??em, wiÄ?c nie mam o niej i o jej dzia??aniu pojÄ?cia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aEmpty 1 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Share Opublikowano 1 Września 2009 JakÄ? u??ywacie przeglÄ?darkÄ? ? Kiedy?? Firefox ale nowa wersja 3.5 jako?? dziwnie siÄ? zachowywa??a i przeszed??em na Chrome 2.0. Testowa??em OperÄ? ale zbyt du??o stron dzia??a niepoprawnie pod tÄ? przeglÄ?darkÄ?. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi