EX DS Team gibson1965 Opublikowano 23 Grudnia 2016 EX DS Team Opublikowano 23 Grudnia 2016 Kasdepke Grzegorz Dru??yna pani Mi??ki Okladka/Screeny: Opis: W przedszkolu jak zwykle zamieszanie. Dzieciaki ??wietnie siÄ? bawiÄ?, tylko pani Mi??ka siÄ? martwi, czy zdÄ???y przed porodem porozmawiaÄ? z przedszkolakami o uczciwo??ci, szacunku, odwadze, wsp????czuciu... Rodzicom bardzo na tym zale??y. Pani dyrektor tak??e. Ubieg??oroczne zajÄ?cia o uczuciach okaza??y siÄ? wielkim sukcesem. Na szczÄ???cie pani Mi??ka wpada na genialny pomys?? â?? stworzenie dru??yny pi??karskiej! Zawody sportowe to przecie?? doskona??y pretekst do poznania ??wiata warto??ci. Szybko jednak okazuje siÄ?, ??e nie bÄ?dzie to takie proste â?? wszyscy chcÄ? graÄ? w ataku, nikt na obronie, a o staniu na bramce nawet nie ma co m??wiÄ?â?? Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi