EX DS Team gibson1965 Opublikowano 27 Grudnia 2016 EX DS Team Opublikowano 27 Grudnia 2016 Brittainy Cherry C. KochajÄ?c pana Danielsa Opis: To historia wielkiej mi??o??ci. Takiej, kt??ra zdarza siÄ? wtedy, gdy na swojej drodze spotkasz prawdziwÄ? bratniÄ? duszÄ?. MÄ???czyznÄ?, kt??rego ??mieszy to, co bawi ciebie. MÄ???czyznÄ?, kt??ry m??wi to, co sama chcesz powiedzieÄ?, kt??ry my??li jak ty. Ja spotka??am pana Danielsa. Chocia?? wiem, ??e nasza mi??o??Ä? nie mia??a prawa siÄ? wydarzyÄ?, nie ??a??ujÄ? ani jednej chwili. Nasza historia to nie tylko opowie??Ä? o mi??o??ci. Opowiada tak??e o rodzinie. O stracie. O byciu ??ywym. Jest pe??na b??lu ale tak??e pe??na ??miechu. To nasza historia. Z tych wszystkich powod??w nigdy nie przeproszÄ? za to, ??e kocha??am pana Danielsa. Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi