Maniek8902 148 Napisano 29 Grudzień 2016 Wykonawca: HARMONIC Tytu??: Chwytaj szczÄ???cie Wydawca: Agencja Interaktywna Projektomania Rok wydania: 2016 Rodzaj: Disco Polo D??ugo??Ä?: 49:10:64 Rozmiar: 113 MB (bajt??w: 118 862 091) Format: mp3 / 320kbs Has??o: Brak Debiutancka p??yta ma????e??skiego duetu. Mi??e dla ucha wokale, melodyjne kompozycje, ??atwo zapadajÄ?ce w pamiÄ?Ä? teksty. P??yta pe??na optymizmu, pogody ducha, kojarzÄ?ca siÄ? z wiosnÄ?, s??o??cem â?? ka??demu mo??e poprawiÄ? nastr??j. Piosenki o mi??o??ci, ??yciu, codzienno??ci. P??yta utrzymana w klimatach muzyki tanecznej oraz szlagierowej, choÄ? znajdÄ? siÄ? na niej te?? bardziej nastrojowe kawa??ki. Znajdziemy tu przeboje jak: Kolory lata, BÄ?d?? przy mnie blisko, Patrzcie, przysz??o lato. 01. WiÄ?c ??piewaj02. Kolory lata 03. M??j ??wiat dla Ciebie 04. Chwytaj szczÄ???cie 05. Ka??dy w sercu ma 06. Jak w ta??cu z gwiazdami 07. Patrzcie, przysz??o lato 08. Mamo, tato dziÄ?kujemy 09. Ta??cz i nie przestawaj 10. Ta piosenka jest dla nas 11. Mi??o??ci gest 12. ?špiewajmy wszyscy razem 13. BÄ?d?? przy mnie blisko 14. Nie ma siÄ? co gniewaÄ? Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach