mp3de 6 Napisano 29 Grudzień 2016 VA - Disney - Zakochane Piosenki (2016) VA - Disney - Zakochane Piosenki (2016) Gatunek / Genre: Soundtrack , Pop Czas trwania / Time: 43 : 38 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 106 mb Tracklista: 1. PiÄ?kna i Bestia PiÄ?kna i Bestia Wykonanie - Miros??awa Krajewska 2. Kiedy jeste?? tu ZaplÄ?tani Wykonanie - Katarzyna Popowska, Maciej Stuhr 3. Mi??o??Ä? drogÄ? zna Kr??l Lew II - Czas Simby Wykonanie - Olga Bo??czyk, Marcin Kude??ka 4. To mi??o??Ä? jest Kopciuszek Wykonanie - Weronika Bochat, Marcin Mrozi??ski 5. Mi??o??Ä? stanÄ???a w drzwiach Kraina Lodu Wykonanie - Magdalena Wasylik, Marcin Jajkiewicz 6. Poca??uj mnie Zaczarowana Wykonanie - Zosia Nowakowska, Damian Aleksander 7. Dam Ci wszystko czego chcesz (nawet gnu) Muppety - Poza prawem Wykonanie - Jacek Braciak 8. Mi??o??Ä? wieczna jest Robin Hood Wykonanie - Anna Frankowska 9. StÄ?d w??a??nie wiesz Zaczarowana Wykonanie - Zosia Nowakowska, Barry Solone 10. Czy mi??o??Ä? ma sens Aladyn - Powr??t Jafara Wykonanie - Ryszard Nawrocki, Olga Bo??czyk, Kacper Kuszewski 11. Byle kto Zakochany Kundel Wykonanie - Joanna Wizmur 12. Ca??uj jÄ? Ma??a Syrenka Wykonanie - Emilian Kami??ski 13. Pie???? o mi??o??ci Kr??l Lew Wykonanie - Emilian Kami??ski, Krzysztof Tyniec, Pawe?? Tucholski, Micha?? Mech, Krystyna Tyszkiewicz, Katarzyna Skrzynecka 14. Ani S??owa Herkules Wykonanie - Natalia Kukulska 15. Ta, za kt??rÄ? walczyÄ? chcesz Mulan Wykonanie - Marek Bocianiak, Jerzy Bo??czak, Jolanta Fraszy??ska, Robert Rozmus, Jerzy Stuhr, ch??r 16. Nagle nam zniknÄ??? raj Muppety - Poza Prawem Wykonanie - Micha?? Zieli??ski, Grzegorz Pawlak, Wojciech Paszkowski, Jaros??aw Boberek, Janusz Wituch, Waldemar Barwi??ski, Katarzyna Kwiatkowska Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach