EX DS Team gibson1965 Opublikowano 1 Stycznia 2017 EX DS Team Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dziewiecki Marek P??eÄ? R????norodno??Ä? - R????nojedno??Ä? Okladka/Screeny: Opis: Jak bardzo pragniesz byÄ? szczÄ???liwym, pogodzonym z sobÄ? cz??owiekiem, ??yjÄ?cym na 100%? Aby znale??Ä? na to odpowied??, trzeba zaczÄ?Ä? od poznania i zrozumienia tego â?? kim jestem Ja, Cz??owiek. â?žStworzy?? wiÄ?c B??g cz??owieka na sw??j obraz, na obraz Bo??y go stworzy??, stworzy?? mÄ???czyznÄ? i niewiastÄ?â? (Rdz 1,27). Czy kiedykolwiek zastanawia??e?? siÄ? dlaczego B??g powo??a?? do ??ycia cz??owieka na dwa sposoby? ChoÄ? zostali??my stworzeni na Bo??y obraz dochodzimy do wniosku, ??e nikt z nas nie jest na tyle kompletny, aby by?? doskona??y. Pe??niÄ? jest tylko On â?? dlatego nie ma p??ci. Czego potrzebujemy wiÄ?c do pe??ni ??ycia i prze??ywania swojego cz??owiecze??stwa? Klucz do zrozumienia tego, jaki jest sens istnienia p??ci i dlaczego r????nimy siÄ? od siebie nawzajem znajduje siÄ? u samego ??r??d??a. Pos??uchaj konferencji â?žP??eÄ?â? i poznaj rolÄ? i mo??liwo??ci ??wiadomego wykorzystania atut??w Twojej p??ci do osiÄ?gniÄ?cia osobistego szczÄ???cia i powodzenia w ??yciu. Znajdziesz tu odpowiedzi na pytania: Czym jest p??eÄ? i do czego jest mi potrzebna? Jak rozumieÄ? r????nice miÄ?dzy kobietÄ? a mÄ???czyznÄ? i co z nich wynika? Po co mÄ???czy??nie kobieta? Czym charakteryzuje siÄ? prze??ywanie kryzysu/rado??ci/frustracji i mi??o??ci na spos??b mÄ?ski i ??e??ski? Kobieta - czy na pewno s??aba p??eÄ?? MÄ?ski dylemat - byÄ? twardym czy czu??ym Kim jest autor konferencji? Ks. Marek Dziewiecki - rozchwytywany m??wca, autor kilkudziesiÄ?ciu ksiÄ???ek i artyku????w m.in. na temat psychologii zdrowia. Codziennie pomaga wielu osobom kszta??towaÄ? dojrza??Ä? postawÄ? wobec poszczeg??lnych sfer ludzkiej rzeczywisto??ci. Specjalista ds. profilaktyki i terapii uzale??nie?? oraz komunikacji miÄ?dzyludzkiej. Doktor psychologii (Universitaâ?? Salesiana, Rzym) i magister teologii (KUL). Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi