mp3de 6 Napisano 15 Styczeń 2017 VA - DJ Promotion CD Pool Polska 146 (2016) VA - DJ Promotion CD Pool Polska 146 (2016) Gatunek / Genre: Dance , Disco-Polo Czas trwania / Time: 73 : 11 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 251 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 143 mb . Tracklista: : 1. Andre - Czarodziejko Serc Zlodziejko (Radio Edit) 3:21 : : 2. Cassel & Sequence - Whiskey Z Lodem (Radio Mix) 3:03 : : 3. Joker & Sequence - Zla Kobieta (Extended Mix) 4:27 : : 4. Camasutra - Kasa Extraklasa (Extended DJ Edit) 4:37 : : 5. Marioo - Ukradne Ci Buziaka (Extended Mix) 5:05 : : 6. Bayera - Nie Wiem Jak (Extended Mix) 6:07 : : 7. Markus P - Kici Kici Mial (Toca Bass Extended Remix) 4:48 : : 8. Big Party - Tak To Ja (Radio Edit) 3:57 : : 9. Lukash - Lal, To Anka (Noizz Bros Remix) 3:45 : : 10. Lili - Jeszcze Wiecej (Radio Mix) 3:19 : : 11. Kadis - Slodki Pocalunek (Radio Edit) 3:20 : : 12. WML Dance - Baw Sie Baw (Aster Club Mix) 3:46 : : 13. Zajefajni - Moja Porabana (Radio Edit) 3:18 : : 14. Top Girls - Czeski Film (Extended Mix) 4:14 : : 15. Vexel - Na Sniadanie Twoje Oczy (Radio Edit) 3:42 : : 16. Martess - Doskonala (Extended Mix) 4:33 : : 17. Moment - Jestes Doskonala (Radio Mix) 3:23 : : 18. Quest - Niespotykana (Kamilodeejay & DJ Kelvin 4:26 : : Remix) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach