EX DS Team gibson1965 Opublikowano 23 Stycznia 2017 EX DS Team Opublikowano 23 Stycznia 2017 Robb J.D. Fa??szywa ??mierÄ? Opis: Cztery trzymajÄ?ce w napiÄ?ciu opowiadania o ludzkich pragnieniach... Cztery autorki â?? J. D. Robb, Patricia Gaffney, Mary Blayney i Ruth Ryan Langan â?? stworzy??y odrÄ?bne, poruszajÄ?ce ??wiaty, kt??re ??Ä?czy jedno: wiara w mi??o??Ä? umo??liwiajÄ?cÄ? przekraczanie wszelkich granic. To z mi??o??ci bohaterowie tych opowiada??, zasadniczo kobiety, posuwajÄ? siÄ? do zbrodni, by pom??ciÄ? ??mierÄ? najbli??szej osoby (â?žFa??szywa ??mierÄ?â?), przeciwstawiajÄ? siÄ? ograniczeniom ludzkiej egzystencji i chorobie, aby towarzyszyÄ? ukochanym w ich codziennym ??yciu (â?žPieskie ??ycie Laurie Summerâ?), postanawiajÄ? pokonaÄ? kilkusetletniÄ? klÄ?twÄ?, by dowie??Ä? sensu po??wiÄ?cenia (â?žZagubiona w rajuâ?), czy rezygnujÄ? z ogromnego majÄ?tku w imiÄ? czysto??ci uczuÄ? (â?žSchedaâ?). I choÄ? ich motywacje wzruszajÄ? do ??ez, to nawet mi??o??nicy gotyckiego horroru i powie??ci kryminalnej znajdÄ? tu co?? dla siebie. Bo ??wiat uczuÄ? pe??en jest najdzikszych namiÄ?tno??ci, czÄ?sto balansujÄ?cych na granicy nienawi??ci i zazdro??ci. Okladka/Screeny: Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi