zibinu Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zassa??em gierkÄ?, wypali??em na DVD-R. odpali??em, ale po5min zwiecha. kolejne pr??by odpalenia i mam "w?????? w??a??ciwy format dysku" Kto?? co?? wie w tym temacie? bÄ?dÄ? wdziÄ?czny.
legionista007 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zassa??em gierkÄ?, wypali??em na DVD-R. odpali??em, ale po5min zwiecha. kolejne pr??by odpalenia i mam "w?????? w??a??ciwy format dysku" Kto?? co?? wie w tym temacie? bÄ?dÄ? wdziÄ?czny. Jeste?? pewien, ??e twoje ps2 odtwarza piraty? Je??li tak to mo??e p??yta jest wadliwa albo jaki?? b??Ä?d przy nagrywaniu. Spr??buj odpaliÄ? grÄ? u kogo?? kto ma ps2. Jak zadzia??a u tego kogo?? to znaczy ??e co?? z twojÄ? konsolÄ? jest nie tak.
Lasiu Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 a moja propozycja jest taka :)/> mianowicie wszystkie gry n ps2 nagrywam programem DVDdecrypter z predkoscia 4x przewazne na plyty verbatim dvd-r i tak o tym sposobem zawsze wszystko dziala pozdro
Rekomendowane odpowiedzi