mp3de 6 Napisano 23 Luty 2017 Marcin Kindla - 2.0 (2016) Marcin Kindla - 2.0 (2016) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 01:35:42 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 230 mb . Tracklista: CD 1 1. To nie m??j czas 2. ??yjÄ? dla ciebie 3. Po prostu wr??Ä? 4. Da siÄ? ??yÄ? 5. SzczÄ???ciem (z Maria Nikli??ska) 6. Pokonam strach 7. Wszystko o sobie 8. Nie ty nie ja 9. Wszystko m??wi ??e to koniec Bonus Track: 10. Od kiedy ciÄ? mam (dla Nikosia) 11. To nie m??j czas (remix) CD 2 (p??yta live) 1. Po prostu wr??Ä? 2. Da siÄ? ??yÄ? 3. Tak jak anio?? 4. Tu gdzie mieszkam (z Grzegorz Poloczek) 5. Wszystko o sobie 6. Nie b??j siÄ? 7. Nie ty nie ja 8. Moja ziemia 9. Oddaje ci wolno??Ä? 10. Jeszcze siÄ? spotkamy (z Piotr Kupicha) 11. Teraz i tu 12. To nie m??j czas Bonus Track: 13. Ghost Town (Nikodem Kindla) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach