mp3de 6 Napisano 25 Luty 2017 VA - Polskie Tango Vol.1 (1932-1938) (2017) VA - Polskie Tango Vol.1 (1932-1938) (2017) Gatunek / Genre: Inny Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: VBR 48kHz Ca??kowity rozmiar / Total Size: 86 mb . Tracklista: 01.DziÄ?kujÄ? ci 02.Za rok 03.To by?? tw??j b??Ä?d 04.W tÄ? noc (z Pani Walewska) 05.Przedwojenna Polska 06.Przysz??a do mnie mi??o??Ä? (z Gaby) 07.Indie (z Jacht mi??o??ci) 08.Dlaczego serce tak bije i dr??y 09.Tango Brazylijskie 10.Mi??o??Ä? pali jak s??o??ce 11.W b??Ä?kicie oczu twych 12.Niebieskie r????e (z Taniec szczÄ???cia) 13.Lalka Tango 14.La Paloma 15.Tango Habanera 16.Nie pytaj mnie o nic (z O czym marzÄ? kobiety) 17.??a??ujÄ? ??e ciÄ? pozna??em 18.Serce matki 19.Twe s??owa na rozstanie 20.Pierwsza mi??o??Ä? Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach