mp3de 6 Napisano 25 Luty 2017 VA - Polski film muzyczny (1933-1939) (2017) VA - Polski film muzyczny (1933-1939) (2017) Gatunek / Genre: Muzyka filmowa Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: VBR 48kHz Ca??kowity rozmiar / Total Size: 103 mb . Tracklista: 01.Zakochany z??odziej (z Robert i Bertrand) 02.Na pierwszy znak (z Szpieg na masce) 03.Jak drogie sÄ? wspomnienia (z Jadzia) 04.O key (z Tr??jka hultajska) 05.Ach jak przyjemnie (z Zapomniana melodia) 06.Sardinenfisz Jidysz (z 100 metr??w mi??o??ci) 07.Powr??Ä?my jak za dawnych lat (z Manewry mi??osne) 08.Baby ach te baby (z Zabawka) 09.Barbara (z Parada rezerwist??w) 10.Bez przerwy ??miejÄ? siÄ? (z Jadzia) 11.Dla ciebie chcÄ? byÄ? bia??Ä? (z Czarna per??a) 12.Kiedy bÄ?dziesz zakochany (z Parada Warszawy) 13.Najlepiej w g??owie mieÄ? szum (z Tr??jka hultajska) 14.Ja lubiÄ? gwizdaÄ? (z Pensjonarka) 15.Nie ma szczÄ???cia bez mi??o??ci (z Wrzos) 16.Taka noc i walc i ty (z Manewry mi??osne) 17.Maniusiu ach (z Kr??lowa Przedmie??cia) 18.Kto usta twe ca??owa?? (z Zamach na gubernatora) 19.Ka??demu wolno kochaÄ? (z Ka??demu wolno kochaÄ?) 20.Sexappeal (z PiÄ?tro wy??ej) 21.W hawajskÄ? noc (z Czarna per??a) 22.Nic o tobie nie wiem (z W????czÄ?gi) 23.Czy tutaj mieszka panna Agnieszka (Tr??jka hultajska) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach