mp3de 6 Napisano 2 Marzec 2017 VA - Polish Popular Hits Vol.1 (1930 - 1940) (2012) VA - Polish Popular Hits Vol.1 (1930 - 1940) (2012) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: Vbr kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 102 mb . Tracklista: 01.Mieczys??aw Fogg - To ostatnia niedziela 02.Mieczys??aw Fogg - Nie ma szczÄ???cia bez mi??o??ci 03.Zula Pogorzelska - To mi wystarczy 04.Janusz Pop??awski - Chryzantemy z??ociste 05.Hanna Ordon??wna - Na pierwszy znak 06.Hanna Ordon??wna - Mi??o??Ä? ci wszystko wybaczy 07.Eugeniusz Bodo - Ju?? taki jestem zimny dra?? 08.Tadeusz Faliszewski - Rebeka 09.Stanis??awa Nowicka - Skrwawione serce 10.Tadeusz Miller - Czy pamiÄ?tasz tÄ? noc w Zakopanem 11.Albert Harris - Ada to nie wypada 12.Adam Wysocki - Walk Francois 13.Ch??r Dana - Tango Milonga 14.Tadeusz Faliszewski - Zapomnisz o mnie 15.Mieczys??aw Fogg - Ka??demu wolno kochaÄ? 16.Tadeusz Faliszewski - Co nam zosta??o z tych lat 17.Adam Aston - Ach jak przyjemnie 18.Mieczys??aw Fogg - Tango Notturno 19.Stanis??awa Nowicka - Gdy?? niewierny mi 20.Adam Aston - Dobranoc kochanie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach