mp3de 6 Napisano 2 Marzec 2017 VA - Polish Popular Hits Vol.3 (1946 - 1956) (2012) VA - Polish Popular Hits Vol.3 (1946 - 1956) (2012) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: Vbr kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 104 mb . Tracklista: 01.Adam Wysocki - Warszawa ja i ty 02.Siostry Triol - Amor amor 03.Henryk Roztworowski - Milu??ka moja 04.Jan Ci??y??ski - Tylko we Lwowie 05.Jan Ci??y??ski Marta Mirska - Siwy ko?? 06.Marta Mirska - Besame Mucho 07.Henryk Rostworowski - Moja mi??a 08.Marta Mirska - Minnie from Trinidad 09.Wies??awa Frejman??wna - Mon coeur est un violon 10.Siostry Triola - Tchiou Tchiou (Czyju - Czyju) 11.Ch??r Czejanda - Trzy ??wwinki 12.Marta Mirska - Wszystko to co lubisz 13.Hanna Skar??anka - Niedziela 14.Ch??r Czejanda - Czerwony autobus 15.Barbara Barska - Przelotny ptak 16.Marta Mirska - Pierwszy siwy w??os 17.Ch??r Czejanda - Balbina 18.Marta Mirska - Ju?? nie my??l o mnie wiÄ?cej Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach