mp3de 6 Napisano 2 Marzec 2017 VA - Polish Popular Hits Vol.2 (1930 - 1940) (2012) VA - Polish Popular Hits Vol.2 (1930 - 1940) (2012) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: Vbr kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 104 mb . Tracklista: 01.Adam Aston - Ani ty ani ja 02.Tadeusz Faliszewski - GÄ?si za wodÄ? 03.Janusz Pop??awski Orkiestra Taneczna Odeon - Tokaj 04.Hanna Ordon??wna - W tÄ? noc upalnÄ? 05.Adam Aston Orkiestra Syrena-Rekord - Bajki 06.Tadeusz Faliszewski - SzczÄ???cie trzeba rwaÄ? jak ??wie??e wi??nie 07.Hanna Ordon??wna - Jesienna piosenka 08.Stefan Witas Arcadi Flato Orchestra - Ja znam ciÄ? tyle lat 09.Orkiestra Gitar Hawajskich - Lalka Tango 10.Tadeusz Faliszewski - Przedwojenna Polska 11.Marian Demar - Taka noc i walc i ty (z filmu Manewry Mi??osne) 12.Janusz Pop??awski - Domek z kart 13.Lidia Wysocka - Mnie wystarczy s????wko (z filmu Kochaj Tylko Mnie) 14.Tadeusz Miller - Dobranoc 15.Adam Aston - Nikodem 16.Janusz Pop??awski - Tango Habanera 17.Tadeusz Faliszewski - Ach te cyganki 18.Jerzy Czaplicki - Tango Brazylijski 19.Eugeniusz Bodo - Jak ca??owaÄ? to u??ana 20.Stefan Witas - Jak sen Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach