mp3de 6 Napisano 3 Marzec 2017 Maryla Rodowicz - Antologia 3CD (1996) Maryla Rodowicz - Antologia 3CD (1996) Gatunek / Genre: Folk, Ballad, Vocal, Schlager, Europop, Pop Rock Czas trwania / Time: 03:47:07 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 545 mb . Tracklista: CD1 - Antologia 1: 01. M??wi??y mu 02. Ballada wagonowa 03. DziÄ?cio?? i dziewczyna 04. Do ??ezki ??ezka 05. ChcÄ? mieÄ? syna 06. Trzy, mo??e nawet cztery dni 07. JadÄ? wozy kolorowe 08. Jak ciÄ? mi??y zatrzymaÄ? 09. Ludzie, kocham was 10. ??yj m??j ??wiecie 11. GoniÄ? wilki za owcami 12. Za g??rami 13. Ludzkie gadanie 14. Z tobÄ? w g??rach 15. A gdzie to si??dme morze 16. Ma??go??ka 17. Diabe?? i raj 18. Powo??anie 19. Wio koniku 20. Dzi?? prawdziwych Cygan??w ju?? nie ma 21. Kiedy siÄ? dziwiÄ? przestanÄ? CD2 - Antologia 2: 01. Sing-Sing 02. DamÄ? byÄ? 03. Nie ma jak pompa 04. Kolorowe jarmarki 05. Futbol 06. Urodzajny rok 07. KrÄ???y, krÄ???y z??oty pieniÄ?dz 08. Bossanova do poduszki 09. Gaj 10. Nietakt 11. Gimnastyka 12. Dentysta sadysta 13. Szparka sekretarka 14. Kasa sex 15. Nie wiem, czy wytrzymasz ze mnÄ? ma??y 16. Fruwa twoja marynara 17. Gejsza nocy 18. Wielki tr??j??aglowiec 19. Przytul mnie CD3 - Antologia 3: 01. Remedium 02. Hej, ??egluj??e ??eglarzu 03. Pejza?? horyzontalny 04. Wariatka ta??czy 05. Cyrk nocÄ? 06. Wielka woda 07. Go??Ä?bi song 08. Rozmowa przez ocean 09. Niech ??yje bal 10. Polska Madonna 11. ?šwiÄ?ty spok??j 12. Cz??owiek, cz??owiek 13. W szeregu 14. Dobranoc panowie 15. Tango na g??os, orkiestrÄ? i jeszcze jeden g??os 16. To ju?? by??o 17. Dworzec 18. Zosta??y mi Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach