Uplinker mp3de Opublikowano 8 Marca 2017 Uplinker Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam (2016) FLAC Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam (2016) FLAC Gatunek / Genre: Pop, Rock, Rap Czas trwania / Time: 33:20 min Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 228 mb . Tracklista: 1. Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam [03:30] 2. Verba & Sylwia Przybysz - Nie Powiem Ci Ze Cie Kocham [03:30] 3. Verba & Sylwia Przybysz - Kochana Przyjaciolko [03:11] 4. Verba & Sylwia Przybysz - Wierzylam W Nas [03:20] 5. Verba & Sylwia Przybysz - Rozmyslam Noc I Dzien [03:07] 6. Verba & Sylwia Przybysz - Dlaczego Nie Ma Cie [03:32] 7. Verba & Sylwia Przybysz - To Dla Ciebie Pragne Zyc [03:19] 8. Verba & Sylwia Przybysz - Chce Sie Bawic [03:09] 9. Verba & Sylwia Przybysz - Najwazniejsza [03:08] 10. Verba & Sylwia Przybysz - Jest W Moim Zyciu Ktos [03:29] Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Has??o: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi