mp3de 6 Napisano 8 Marzec 2017 Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam (2016) FLAC Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam (2016) FLAC Gatunek / Genre: Pop, Rock, Rap Czas trwania / Time: 33:20 min Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 228 mb . Tracklista: 1. Verba & Sylwia Przybysz - Zwiazane Oczy Mam [03:30] 2. Verba & Sylwia Przybysz - Nie Powiem Ci Ze Cie Kocham [03:30] 3. Verba & Sylwia Przybysz - Kochana Przyjaciolko [03:11] 4. Verba & Sylwia Przybysz - Wierzylam W Nas [03:20] 5. Verba & Sylwia Przybysz - Rozmyslam Noc I Dzien [03:07] 6. Verba & Sylwia Przybysz - Dlaczego Nie Ma Cie [03:32] 7. Verba & Sylwia Przybysz - To Dla Ciebie Pragne Zyc [03:19] 8. Verba & Sylwia Przybysz - Chce Sie Bawic [03:09] 9. Verba & Sylwia Przybysz - Najwazniejsza [03:08] 10. Verba & Sylwia Przybysz - Jest W Moim Zyciu Ktos [03:29] Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach