mp3de 6 Napisano 11 Marzec 2017 VA - The Best Polish Songs ...Ever! (2007) VA - The Best Polish Songs ...Ever! (2007) Gatunek / Genre: Pop , Rock . Czas trwania / Time: 05:01:28 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 739 mb . Tracklista: CD1 1. Wilki - Ba??ka 2. Myslovitz - Ch??opcy 3. Virgin - Znak pokoju 4. Bajm - Szklanka wody 5. O.N.A. - Kiedy powiem sobie do??Ä? 6. Edyta Bartosiewicz - Sen 7. Brathanki - Czerwone korale 8. Kayah & Goran Bregovic - Prawy do leweg 9. Maanam - Boskie Buenos 10. Kasia Kowalska - Jak rzecz 11. Hey - Teksa??ski 12. Andrzej Piaseczny - SzczÄ???cie jest blisko 13. De Mono - Statki na niebie 14. Kombi - S??odkiego, mi??ego ??ycia 15. Formacja Nie??ywych Schabuff - Lato 16. Ch??opcy z Placu Broni - Kocham CiÄ? 17. Piersi & Kukiz - Ca??uj mnie 18. Lady Pank - Mniej ni?? zero 19. Rezerwat - Zaopiekuj siÄ? mnÄ? CD2 1. Krzysztof Kilja??ski feat. Kayah - Opr??cz Ciebie nic 2. Ryszard Rynkowski - Dziewczyny lubiÄ? brÄ?z 3. Blue Cafe - Do nieba, do piek??a 4. Kasia Cerekwicka - Na kolana 5. Ewelina Flinta - ??a??ujÄ? 6. Feel - A gdy jest ju?? ciemno 7. Chyli??ska - Winna 8. Patrycja Markowska - ?šwiat siÄ? pomyli?? 9. Marcin Rozynek - Si??acz 10. Beata Kozidrak - SiedzÄ? i my??lÄ? 11. Goya - Tylko mnie kochaj 12. Sidney Polak feat. Pezet - Otwieram wino 13. Reni Jusis - Kiedy?? CiÄ? znajdÄ? 14. Kayah - Supermanka 15. Anita Lipnicka - Wszystko siÄ? mo??e zdarzyÄ? 16. Justyna Steczkowska - Dziewczyna szamana 17. Edyta G??rniak - Jestem kobietÄ? 18. Varius Manx - Zanim zrozumiesz 19. Natalia Kukulska - Im wiÄ?cej Ciebie tym mniej 20. Olga Szoma??ska, Przemys??aw Branny - Niech m??wiÄ?, ??e to nie jest mi??o??Ä? CD3 1. Raz Dwa Trzy - Nikt nikogo (i tak warto ??yÄ?) 2. Republika - Zapytaj mnie czy CiÄ? kocham 3. Grzegorz Turnau - MiÄ?dzy ciszÄ? a ciszÄ? 4. Strachy Na Lachy - Dzie?? dobry kocham CiÄ? 5. Szwagierkolaska - U cioci na imieninach 6. Kult - Gdy nie ma dzieci 7. Elektryczne Gitary - W??osy 8. Stanis??aw Soyka - Tolerancja (Na mi??y B??g) 9. Coma - Spadam 10. R????e Europy - Jedwab 11. T.Love - King 12. Klaus Mitffoch - Jezu jak siÄ? cieszÄ? 13. Perfect - Autobiografia 14. Aya RL - Sk??ra 15. Tilt - M??wiÄ? Ci, ??e 16. Breakout - Kiedy by??em ma??ym ch??opcem 17. Daab - W moim ogrodzie 18. Sztywny Pal Azji - ?o??e w kolorze czerwonym 19. Kobranocka - Kocham Cie jak Irlandie 20. Kazik - Maciek, ja tylko ??artowa??em CD4 1. Anita Lipnicka & John Porter - Bones Of Love 2. Myslovitz - Sound Of Solitude 3. Wilki - Son Of The Blue Sky 4. T.Love - He Was Born To Be A Taxi Driver 5. Maanam - Lipstick On The Glass 6. The Car Is On Fire - Cranks 7. Stanislaw Soyka - You Are So Beautiful 8. Edyta G??rniak - When You Come Back To Me 9. Tatiana Okupnik - Don?t Hold Back 10. Natalia Kukulska - Sexi Flexi 11. Reni Jusis - It's Not Enough 12. Edyta Bartosiewicz - Good Bye To The Roman Candles 13. Makowiecki Band - Can't Get You Out Of My Head 14. Blue Cafe - You May Be In Love 15. Goya - Smells Like Teen Spirit 16. Pati Yang - All This Is Thirst 17. Agressiva 69 - Situations Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach