mp3de 6 Napisano 11 Marzec 2017 VA - The Best Polish Love Songs Ever (2009) VA - The Best Polish Love Songs Ever (2009) Gatunek / Genre: Pop . Czas trwania / Time: 04:37:47 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: Vbr kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 454 mb . Tracklista: CD 1: 1. Bajm - My??li i s??owa 2. Ryszard Rynkowski - Intymnie 3. Edyta G??rniak - Nie proszÄ? o wiÄ?cej 4. Justyna Steczkowska - Zadzwo?? do mnie 5. Krzysztof Krawczyk - Bo jeste?? Ty 6. Varius Manx - Piosenka ksiÄ???ycowa 7. Robert Gawli??ski - Nie pokonasz mi??o??ci 8. Stachursky - Z ka??dym Twoim oddechem 9. Kasia Kowalska - Starczy s????w 10. ?zy - Oczy szeroko zamkniÄ?te 11. Maanam - Kocham ciÄ?, kochanie moje 12. T.Love - I love you 13. R????e Europy - Jedwab 14. Lady Pank - Zawsze tam, gdzie Ty 15. Urszula - Niebo dla Ciebie 16. De Mono - KochaÄ? inaczej 17. Ch??opcy z Placu Broni - Kocham CiÄ? CD 2: 1. Edyta Bartosiewicz - Opowie??Ä? 2. Myslovitz - Chcia??bym umrzeÄ? z mi??o??ci 3. Republika - Zapytaj mnie, czy ciÄ? kocham 4. Marysia Peszek - Mi??y m??j 5. Raz Dwa Trzy - Czarna Inez 6. Kasia Nosowska - Karatetyka 7. Anita Lipnicka - Historia jednej mi??o??ci 8. Grzegorz Turnau & Justyna Steczkowska - Niebezpieczne zwiÄ?zki 9. Kasia Groniec - DziÄ?ki za mi??o??Ä? 10. Tomek Makowiecki - Jak dobrze, ??e jeste?? 11. Marysia Sadowska - Kiedy nie ma mi??o??ci 12. Ewa Bem - S??owem... 13. Varius Manx - Jestem tobÄ? 14. Piotr Rubik - Most dwojga serc 15. S??awek Uniatowski - Kocham ciÄ? 16. Andrzej Piaseczny - I jeszcze 17. Maciej Balcar - Moja rozmowa CD 3: 1. Krzysztof Kilja??ski feat. Kayah - Pr??cz Ciebie nic 2. PIN - Niekochanie 3. Anna Maria Jopek - A gdyby??my siÄ? nie spotkali 4. Ania - PamiÄ?taÄ? chcÄ? 5. Goya - Smak s????w 6. Grzegorz Turnau - BÄ?dziesz mojÄ? paniÄ? 7. Bisquit - Jeszcze lepiej 8. Natalia Kukulska feat. Bartek Kr??lik - P???? na p???? 9. Kasia Klich - Zaproszenie 10. Kasia Skrzynecka feat. Mietek Szcze??niak - Zabierz mnie do domu 11. Reni Jusis - Miej oczy otwarte 12. Novika feat. Futro - Spacer po mi??o??Ä? 13. Iza Lach - Nie 14. Piotr Polk - Tylko ty 15. Hania Stach - Gdy ciÄ? nie ma (obok mnie) 16. Mietek Szcze??niak - Kocham (tylko ciebie) 17. Tilt - Tak jak ja kocham ciÄ? 18. Banach feat. Gutek - Jego piosenka o mi??o??ci 19. Hey - Mimo wszystko CD 4: 1. Perfect - Ko??ysanka dla nieznajomej 2. Feel - Jak anio??a g??os 3. Wilki - Na zawsze i na wieczno??Ä? 4. Marcin Rozynek - Historia mi??osna 5. Patrycja Markowska - Kilka prostych prawd 6. Ewelina Flinta - Niesko??czona historia 7. Mafia - ImiÄ? deszczu 8. Dirty Track - ZabiorÄ? ciÄ? w??a??nie tam 9. Blue Cafe - Czas nie bÄ?dzie czeka?? 10. Kasia Cerekwicka - Ostatnia szansa 11. Sylwia Grzeszczak & Liber - Co z nami bÄ?dzie 12. ?ukasz Zagrobelny - Nieprawda 13. Kombii - My??lÄ? o tobie 14. Sumptuastic - Za jeden u??miech Tw??j 15. Janusz Panasewicz - Po co s??owa 16. Sylwia Wi??niewska - Jeden ty i jedna ja 17. Kasia Wilk - Pierwszy raz 18. Karolina Kozak - Razem zestarzejemy siÄ? 19. Mezo, Tabb feat. Kasia Wilk - Sacrum Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach